Se încarcă...

Vodafone este lider în primul Magic Quadrant

Vodafone este lider în primul  “Magic Quadrant” elaborat de Gartner pentru serviciile Machine-to-Machine (M2M), plasându-se pe prima poziţie atât în termeni de abilitate a execuţiei, cât şi de viziune completă. 

Criteriile de evaluare pentru abilitatea execuţiei includ evaluarea produsului sau a serviciului, viabilitatea generală, execuţia vânzărilor şi a preţurilor, gradul de răspuns al pieţei, execuţia de marketing şi experienţă utilizatorilor. Criteriile pentru viziunea completă includ înţelegerea pieţei, strategia de marketing, strategia de vânzări, strategia de produs, modelul de afaceri, strategia pe industrie şi pe verticală, inovaţia şi strategia geografică.

Directorul M2M Vodafone, Erik Brenneis, a declarat: “Această recunoaştere este o veste foarte bună pentru Vodafone şi demonstrează faptul că avem o abordare puternică, de success şi diferenţiată a segmentului M2M. Această piaţă are un nivel crescut de competitivitate şi vom folosi această recunoaştere că pe o motivaţie pentru a ne asigura că vom continuă să inovăm şi să fim în acelaşi timp concentraţi pe experienţă utilizatorilor”.

Pentru a citi raportul integral “Gartner Magic Quadrant for Managed Machine-to-Machine Services” de Eric Goodness, King-Yew Foong, Katja Ruud şi Jouni Forsman, puteţi accesa http://m2m.vodafone.com/cs/m2m/insight_news/2014-11-06-vodafone-recognised-as-a-leader-in-first-gartner-magic-quadrant-for-m2m-services.jsp