Se încarcă...

Vodafone este cea mai de incredere retea de telefonie mobila pentru romani, potrivit Reader’s Digest Trusted Brand

  • Vodafone România a câştigat premiul Trusted Brand la secţiunea “Reţeaua de telefonie mobilă”, în evaluarea anuală publicată de Reader's Digest

București, 15 mai 2014 – Vodafone România este reţeaua de telefonie mobilă în care românii au cea mai mare încredere, potrivit sondajului Trusted Brands, desfăşurat anul acesta de publicaţia Reader's Digest.

"Ne bucurăm că Vodafone este cel mai de încredere brand de telecomunicaţii din România şi această recunoaştere este o dovadă că eforturile noastre de a îmbunătăţi viaţă oamenilor prin intermediul tehnologiei sunt apreciate. Le mulţumim clienţilor care folosesc serviciile noastre pentru încredere. Vodafone a fost certificată, în numeroase rânduri, de auditori independenţi, ca fiind cea mai bună reţea de date mobile din România. Această recunoaştere întăreşte percepţia pozitivă a românilor faţă de serviciile şi reţeaua Vodafone", a spus Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România

Trusted Brands 2014 s-a desfăşurat concomitent în 10 ţări europene, printre care şi România, iar participanţii la sondaj nu au primit variante de răspuns, ci au nominalizat ei înşişi mărcile în care au încredere şi le-au evaluat apoi în funcţie de "Calitate", "Valoare excelentă", "Imagine puternică", "Înţelegerea nevoilor clienţilor" şi "Responsabilitate socială".

Studiul a fost realizat în perioada septembrie - noiembrie 2013, iar respondenţii au fost selectaţi din baza de date de clienţi activi ai Reader's Digest din cele 10 ţări europene: Austria, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Polonia, Portugalia, România, Rusia şi Slovenia. Obiectivul studiului, ajuns în acest an la a paisprezecea ediţie în Europa şi a nouă ediţie în România, este identificarea şi premierea mărcilor care au reuşit să câştige încrederea consumatorilor.

În ceea ce priveşte performanţele reţelei de date mobile, Vodafone a fost certificată de cinci ori drept cea mai performantă reţea GSM / UMTS / CDMA din România, de către auditorul independent p3 Communications, începând din anul 2011.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., cel mai mare grup internaţional de telecomunicaţii mobile din lume, cu aproximativ 419 de milioane de clienţi, la 31 decembrie 2013. Vodafone are divizii în 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 50 de reţele partenere în întreaga lume. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.