Se încarcă...

Utilizatorii Cartelei Vodafone pot asculta gratuit muzică prin aplicaţia Zonga, timp de un an

  • În luna octombrie, numărul total de descărcări ale aplicaţiei Zonga powered by Vodafone s-a dublat
  • Tot în luna octombrie, comparativ cu luna precedentă, numărul de liste de melodii create zilnic în Zonga s-a triplat, iar numărul de utilizatori activi zilnic s-a dublat

Bucureşti, România – 12 noiembrie 2014 –Vodafone România oferă utilizatorilor Cartelei Vodafone acces gratuit în aplicaţia mobilă Zonga, promoţional, timp de un an de zile.

Zonga powered by Vodafone, primul serviciu românesc care oferă un extins conţinut muzical, dispune acum de 25 de milioane de melodii şi pune la dispoziţia utilizatorilor albumele a peste 1.800.000 de artişti români şi străini.

“Este pentru prima dată când un operator telecom integrează muzică nelimitată, gratuit, pentru utilizatorii serviciilor prepaid. Ne bucurăm să oferim acest beneficiu tuturor clienţilor Cartelei Vodafone, cu atât mai mult cu cât serviciul este gratuit timp de un an de zile, iar avantajele utilizării unei aplicaţii dedicate de muzică sunt nenumărate, faţă de streaming-ul video. Spre exemplu, consumul de trafic de internet este aproape de 10 ori mai mic, iar utilizatorul consumă de 3 ori mai puţin din autonomia bateriei. În ultima lună, Zonga a înregistrat rezultate impresionante: comparativ cu luna precedentă, numărul de liste de melodii create zilnic s-a triplat, iar numărul de utilizatori activi zilnic s-a dublat”, a declarat Radu Tudorache, Director Prepaid, Consumer Business Unit, Vodafone România.

“Zonga este, la ora actuală, cea mai dinamică aplicaţie muzicală din România – avem 25 de milioane de melodii ale artiştilor români şi internaţionali şi sute de playlist-uri cu recomandări, actualizate zilnic, pentru toate gusturile muzicale. De la integrarea serviciului Zonga pentru utilizatorii prepaid ai Vodafone România, numărul total de descărcări ale aplicaţiei, din Playstore sau Apple Store, a crescut cu 120%. În prezent, vorbim de peste 2 milioane de ascultări lunare, peste 60% dintre ele fiind făcute de pe smartphone.” a declarat Sergiu Biriş, Fondator şi CEO Zonga.

Astfel, utilizatorii Cartelei Vodafone pot asculta oricând online muzica lor preferată, pot descoperi artişti noi, melodii şi albume. De asemenea, aceştia pot asculta posturile radio Zonga personalizate în funcţie de istoricul ascultărilor şi de genurile preferate. Mai mult, utilizatorii beneficiază de o secţiune socială, unde pot găsi melodiile ascultate de prietenii lor de pe Facebook. Listele şi preferinţele fiecărui utilizator sunt sincronizate automat între toate dispozitivele: PC, tabletă sau mobil (iOS/Android/Windows Phone). Cele peste 25 de milioane de melodii din aplicaţie pot fi descărcate şi ascultate chiar şi offline, atunci când utilizatorii nu au acces la internet.

Pentru a beneficia de oferta promoţională, valabilă până la 31 decembrie 2014, clienţii Vodafone trebuie să utilizeze o cartelă Vodafone activă şi să nu intre, pe parcursul celor 12 luni, în perioada de graţie. Traficul în aplicaţie se consumă din pachetul de date inclus sau se taxează conform tarifelor standard.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, cu aproximativ 438 de milioane de clienţi, la 30 septembrie 2014. Vodafone are divizii în 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 50 de reţele partenere în întreagă lume. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.