Se încarcă...

Protagoniștii noii campanii Vodafone RED vor să bată recordul mondial pentru cea mai lungă convorbire telefonică

 • Personajele noului spot Vodafone RED și-au propus să bată recordul mondial pentru cea mai lungă convorbire telefonică din lume, de 54 de ore și 4 minute
 • Convorbirea lor este transmisă în direct, prin streaming video, pe pagina de Facebook a Vodafone România, în aplicația “Dragoste fără limite”
 • Publicul este invitat să îi urmarească pe cei doi și să le trimită mesaje de încurajare sau idei de discuție, la https://apps.facebook.com/dragoste-fara-limite/.

București, 9 iulie, 2014 - Vodafone are plăcerea să anunțe un eveniment inedit, din seria “Românii au inițiativă”. Cei doi protagoniști ai noii campanii de comunicare Vodafone RED și-au propus să doboare recordul mondial Guiness pentru cea mai lungă convorbire telefonică din lume. Pentru aceasta, Alin Popa și Andreea Drăgoi trebuie să vorbească neîntrerupt la telefonul mobil cel puțin 54 de ore și 5 minute.

Convorbirea celor doi a început marți, 8 iulie, la ora 13.00. Pe toată durata evenimentului, fiecare dintre ei se va afla într-un magazin Vodafone: Alin este în magazinul din Calea Moșilor, București, iar Andreea, în magazinul din Strada Augustin Pacha nr 2, în Timișoara.

Convorbirea lor telefonică poate fi urmarită în direct, prin streaming video, pe pagina de Facebook a Vodafone România, direct în aplicația “Dragoste fără limite”: https://apps.facebook.com/dragoste-fara-limite/.

Toți cei care doresc să interacționeze cu Alin și Andreea sunt invitați să posteze în aplicație mesaje de încurajare sau sugestii pentru subiecte de discuție. Alin și Andreea vor primi în timp real mesajele pe ecranele amplasate în cele două magazine.

Pentru ca inițiativa să fie omologată de către experții de la Guiness World Record, trebuie îndeplinite o serie de condiții, cum ar fi:

 • Subiectele de discuție nu trebuie să se repete pe durata întregii conversații;
 • Fiecare participant trebuie să își aduca propria contribuție în dialog și să nu facă pauze mai lungi de 10 secunde;
 • Convorbirea trebuie să aiba sens logic, iar răspunsurile scurte de tipul “da”/”nu” nu sunt acceptate;
 •  Conversația este tradusă simultan de traducători specializați în așa fel încât să poată fi urmărită de către experții Guiness;
 • În timpul pauzelor, apelul trebuie să rămână activ;  dacă dintr-un motiv sau altul, apelul este înterupt, reconectarea trebuie să se facă în maxim 30 de secunde;
 • Cei doi protagoniști au dreptul la 5 minute pauză după fiecare oră completă de conversație; iar pauzele pot fi cumulate. Celor doi le este permis să mănânce și să bea în timp ce vorbesc la telefon;
 • Telefoanele mobile utilizate în timpul convorbirii se pot ține la încărcat pe tot parcursul evenimentului;
 • Cei doi au dreptul să folosească o listă de subiecte de discuție, iar publicul este invitat să intervină cu propuneri pentru alte subiecte.

Noul spot pentru abonamentele Vodafone RED se inscrie în campania de comunicare “Românii au initiațivă”. Campania este construită în jurul unor personaje reale, care își spun poveștile și explică modul în care serviciile Vodafone le-au îmbunătățit viața. Alin Popa (30 de ani, București) si Andreea Drăgoi (26 de ani, Timișoara) sunt amandoi actori și s-au cunoscut în 2009, la un spectacol de teatru, iar de atunci formează un cuplu.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., cel mai mare grup internațional de telecomunicații mobile din lume, cu aproximativ 434 de milioane de clienți, la 31 martie 2014. Vodafone are divizii în 30 de țări de pe cinci continente și peste 50 de rețele partenere în întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com