Se încarcă...

Noi beneficii pentru abonaţii Vodafone Business Profiles: Noile abonamente Business RED includ acum minute şi trafic de date în roaming

  • Noile pachete RED pentru companii au de acum minute, mesaje şi trafic de date în roaming, precum şi minute internaţionale pe mobil, valabile către orice destinaţie
  • Minutele de roaming din pachetele RED pot fi utilizate şi pentru apelurile internaţionale, efectuate din străinătate, în 45 de ţări
  • Toate abonamentele White şi RED au mai mult trafic de date inclus; utilizatorii pot opta şi pentru două noi pachete: White (20 Euro) şi RED Start (23 Euro)

Bucureşti, 22 mai, 2014 – Vodafone România, liderul pieţei business de comunicaţii mobile, îmbogăţeşte portofoliul său de abonamente pentru companii, Vodafone Business Profiles. Clienţii dispun acum de minute, mesaje şi trafic de date in roaming incluse in toate pachetele RED, noi beneficii pentru toate planurile tarifare şi două noi abonamente.

De acum, toţi clienţii business, noi şi existenţi, care optează pentru orice abonament RED se pot bucura şi în roaming de aceeaşi experienţă de navigare online, cu trafic de date inclus in pachetele RED, valabil în 45 de ţări, ce porneşte de la 250 MB pentru noul RED Start şi ajunge până la 2 GB cu noul pachet RED Top.

Mai mult, că noutate în portofoliul Vodafone, minutele de roaming din pachetele RED Business pot fi utilizate si pentru apeluri internaţionale, efectuate din străinătate, din şi către una din cele 45 de ţări din Zona Principala şi Extinsă de roaming*. Spre exemplu, un client Vodafone Red Business aflat într-un oraş din Italia poate utiliza minutele de roaming nu numai pentru apeluri efectuate către România sau Italia, ci şi pentru apeluri către oricare din cele 45 de ţări eligibile*.

De asemenea, clienţii care călătoresc în străinătate şi folosesc unul dintre noile pachete RED Extra 29 Euro/lună), RED (45 Euro/ lună) şi RED Top (75 Euro/lună), beneficiază, gratuit, de apeluri nelimitate primite în roaming, dacă se află în una din cele 45 de ţări

Clienţii companii care efectuează des convorbiri internaţionale primesc beneficii suplimentare: minutele naţionale din pachetele White Smart şi White Top pot fi folosite şi internaţional, pe mobil, către destinaţii din Europa. Mai mult, clienţii ce au un abonament RED Start (23 Euro/lună) sau superior beneficiază şi de minute dedicate convorbirilor internaţionale, către orice destinaţie.

De asemenea, clienţii pot opta pentru două abonamente noi: RED Start şi White Top. Noul RED Start oferă, pentru 23 Euro/lună, apeluri şi SMS-uri naţionale nelimitate, 250 de minute internaţionale şi 400 de minute în roaming, precum şi 750 MB trafic de date naţional, alături de 250 MB trafic de date în roaming.

Utilizatorii pot alege şi pachetul White Top, care oferă convorbiri şi SMS-uri nelimitate în reţea, 300 de minute în orice reţea naţională şi către reţelele internaţionale fixe şi mobile, şi 750 MB trafic de date, pentru 20 Euro/lună.

Mai multe informaţii despre noile beneficii incluse în Vodafone Business Profiles sunt disponibile la www.vodafone.ro/business.

Vodafone România a fost recent certificată pentru Management-ul de Continuitate a Afacerii ISO 22301, fiind astfel una dintre primele companii din tară şi primul operator telecom care primeşte această certificare. Totodată, Vodafone a fost re-certificată cu standardul ISO 27001 pentru Management-ul Securităţii Informaţiilor, în urmă unui audit complet, desfăşurat de KPMG Audit Plc. Vodafone a fost prima companie din România certificată potrivit standardului ISO 27001, cu 9 ani în urmă, reuşind să îl menţină în toată această perioadă.

*Cele 45 de ţări incluse în Zona Principală şi Extinsă sunt: Austria, Belgia, Cehia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Elveţia, Marea Britanie; Albania, Australia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda, Hong Kong, Islanda, India, Japonia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malaezia, Noua Zeelandă, Norvegia, Polonia, Reunion, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Suedia, Qatar, Ghana şi Turcia.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., cel mai mare grup internaţional de telecomunicaţii mobile din lume, cu aproximativ 434 de milioane de clienţi, la 31 martie 2014. Vodafone are divizii în 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 50 de reţele partenere în întreaga lume. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.