Se încarcă...

Începând de astăzi, Samsung Galaxy Note 4 este disponibil la precomandă, pe site-ul Vodafone România

Clienții pot precomanda online, pe site-ul Vodafone România, noul Samsung Galaxy Note 4, începând de astăzi, 3 octombrie 2014.

Noul Samsung GALAXY Note 4, ce funcționează cu sistemul de operare Android 4.4, poate fi precomandat online, pe pagina https://www.vodafone.ro/shop/telefoane/samsung-galaxy-note-4-negru, la prețul de 289 Euro (TVA inclus), împreună cu abonamentul RED 39 sau la prețul de 89 EURO (TVA inclus), cu pachetul RED 59. Utilizatorii care își doresc să achiziționeze noul terminal fără abonament îl pot comanda la prețul de 749 Euro (TVA inclus).

Samsung Galaxy Note 4, disponibil în versiunile cu carcasă neagră, albă și aurie, oferă o experiență completă, datorită display-ului generos de 5,7” cu tehnologie Quad HD Super AMOLED și rezoluție HD (2560x1440), susținut de un procesor cu patru nuclee și o viteză de 2,7 GHz. Noul terminal Samsung este compatibil 4G și dispune de o memorie internă de 32 GB, memorie RAM de 3 GB, cameră principală echipată cu un senzor de 16 MP, precum și de o cameră secundară, de 3,7 MP. Bateria terminalului are capacitatea de 3220 mAh.

Până la sfârșitul lunii octombrie 2014, Samsung Galaxy Note 4 va fi disponibil în întreaga rețea de magazine Vodafone, precum și online.