Se încarcă...

De-acum, utilizatorii Cartelei Vodafone primesc gratuit 2 MB trafic de date pentru orice apel efectuat sau primit

  • Promoția "Vorbesti, DUBLU Net primești" se lansează printr-o nouă campanie de comunicare, cu personaje reale

București, 8 iulie, 2014 - Vodafone lansează o nouă promoție "Vorbești, DUBLU net primești", prin care toți utilizatorii Cartelei Vodafone, noi și existenți, pot acumula trafic de date gratuit pentru toate apelurile efectuate și primite, indiferent de rețea.

Acum, orice utilizator al Cartelei Vodafone este invitat să își înscrie un prieten în promoția "Vorbești, Dublu NET primești", prin SMS gratuit la 2777. După înscrierea în campanie, ambii utilizatori vor primi câte 2MB/apel, pentru fiecare convorbire primită sau efectuată, indiferent de rețea. Traficul de date se acordă de două ori pe lună, în limita a 5GB lunar.

Clienții Cartelei Vodafone primesc primul bonus la două săptămâni de la înscrierea în campanie, iar valabilitatea acestuia este de două săptămâni. Durata minimă a unui apel eligibil este de 1 minut. Valoarea minimă de acordare a bonusului este de 10MB, echivalentul a cinci convorbiri telefonice. Acest trafic de date se consumă cu prioritate, înaintea oricărui alt bonus, a extraopțiunii sau a creditului și este valabil doar în țară. Clienții se pot înscrie în promoția "Vorbești, DUBLU Net primești" până la data de 31 iulie 2014. Odată înscriși în promoție, clienții beneficiază de bonusul de Internet până la 31 ianuarie 2015, cu posibilitatea de prelungire. Mai multe informații despre noua ofertă sunt disponibile pe www.vodafone.ro/cartela.

Pentru a promova noua ofertă, Vodafone a lansat o campanie de comunicare ai cărei protagoniști sunt personaje reale: Mihai Boldeanu, 22 ani (student la Politehnică) și Ovidiu Cotirta, 24 ani (vlogger). Cei doi vor dezvolta împreună o nouă aplicație mobilă – Reputador - ce va fi disponibilă în curând. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina lor de Facebook: www.facebook.com/ovidiusimihai, iar noul spot al campaniei poate fi vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=YtcBMiEkoAw&index=1&list=UUdQu6AvIaARgtqMtMQ42F1Q

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., cel mai mare grup internațional de telecomunicații mobile din lume, cu aproximativ 434 de milioane de clienți, la 31 martie 2014. Vodafone are divizii în 30 de țări de pe cinci continente și peste 50 de rețele partenere în întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitati www.vodafone.com