Se încarcă...

Campanii umanitare

Vodafone România se implică în susținerea campaniilor de strângere de fonduri derulate de organizațiile neguvernamentale prin alocarea de numere scurte pentru donații prin SMS.

Vodafone România a încheiat un parteneriat cu Asociația pentru Relații Comunitare cu scopul creării platformei www.donatie.ro. Începând din data de 1 iunie 2012, numerele pentru donații prin SMS se alocă numai prin intermediul acestei platforme.

Pentru a aplica în vederea obținerii unui număr pentru donații SMS, organizațiile neguvernamentale trebuie să acceseze platforma www.donatie.ro. Acolo sunt detaliate toate informațiile necesare privind condițiile de eligibilitate pentru organizație, pentru cauza propusă, documentele necesare și pașii de urmat.

Vodafone România va superviza procesul de alocare a numerelor de donații SMS în propria rețea, derularea campaniei, raportarea și transferul de donații, pentru toate organizațiile care aplică prin platformă.

O situație aparte o reprezintă cazurile medicale, individuale. Vodafone România a alocat un număr pentru donații prin SMS pentru campania "Vreau să ajut!", derulată de Fundația Mereu Aproape (www.fundatiamereuaproape.ro), pentru ajutorarea simultană a mai multor cazuri individuale. Solicitările pentru strângerea de fonduri prin donații SMS, pentru cazuri individuale, trebuie trimise către Fundația Mereu Aproape. Organizațiile neguvernamentale care doresc și au capacitatea de a derula campanii similare celei derulată de Fundația Mereu Aproape, pentru cazuri medicale, pot aplica pentru obținerea unui număr conform informațiilor postate aici.

Vezi aici numere speciale Vodafone