Vă mulțumim pentru înscrierea la eveniment!
Susținem cu mândrie Romanian Entrepreneurs Tour pentru că ne dorim să ajutăm antreprenorii din România să fie deschiși la nou, deschiși la tehnologie. Și să descopere beneficiile tehnologiei.

Pentru noi, Vodafone Business, a fi deschiși la nou înseamnă să fim alături de afacerea ta, să inovăm și să îți oferim soluții de tehnologie care să te ajute să prosperi în business.
Website
Facebook
Youtube
Instagram
Linkedin
URMĂREȘTE POVEȘTILE UNOR ANTREPRENORI CARE AU ALES SĂ FIE DESCHIȘI LA NOU ȘI DESCOPERĂ CUM I-A AJUTAT TEHNOLOGIA.
DESCOPERĂ ȘI TU CUM TEHNOLOGIA TE POATE AJUTA SĂ FII DESCHIS LA NOU!
Alege soluția Vodafone Business pe care vrei să o testezi gratuit* pe o perioadă de 6 luni, completează și trimite formularul SAU vino la standul nostru pentru multe detalii. Te așteptăm la fiecare eveniment Romanian Entrepreneurs Tour cu multe surprize!
SMART ARCHIVE
Cu această soluție, vei avea o arhivare ușoară și acces facil la toate informațiile de interes.
Documentele și informaţiile dispun de nivele de securitate multiple, cu acces controlat pe roluri de utilizatori.
BUSINESS SECURE SIGN
Ai Certificat Digital Calificat pentru ca tu și angajaţii tăi să puteţi semna digital documente de oriunde, în siguranță. E important de menționat că ești acoperit în caz de litigiu - conform legislaţiei în vigoare, semnătura electronică are valoare legală.
CLOUD VOICE
Angajații pot prelua apelurile de oriunde cu telefoane mobile Vodafone de acasă sau de pe teren. Această soluție se implementează rapid și se adaptează nevoilor tale de business.
SMART INVOICE
Emiți facturi simplu și rapid cu ajutorul unui proces automatizat de facturare curentă. Poț folosi Smart Invoice în siguranţă datorită conexiunii criptate. În plus, vei putea oferi acces restricţionat după IP sau în funcţie de rolul utilizatorilor.
MICROSOFT 365
Cu această soluție, vei facilita colaborarea prin e-mail și mesagerie instantă sau ședințe online, oferind posibilitatea de a administra proiectele și de a edita documentele în timp real.
MY DOMAIN
Ai la dispoziţie spaţiu de găzduire cu trafic nelimitat și design-uri predefinite ca să poţi alege cu ușurinţă ce este mai potrivit pentru afacerea ta.
VIRTUAL PRIVATE SERVER
Ai o platformă disponibilă 24/7, cu putere mare de procesare (High Performance Computing) virtualizată prin tehnologia VMware.
VODAFONE SMART PROTECT
Explorează internetul în siguranță, fiind protejat de paginile web dăunătoare. Astfel, vei putea gestiona cumpărăturile și plățile online fără griji
 
Nu știi exact ce soluție ți s-ar potrivi? Poți să ne lași datele tale și un consultant Vodafone Business te va ajuta cu sfaturi potrivite pentru afacerea ta.
Te rugăm să completezi datele tale și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil
Număr telefon
Numărul de telefon trebuie să fie format din 10 cifre.
Numele companiei
Câmp obligatoriu.
Număr angajaţi
Câmp obligatoriu.
CUI
Câmp obligatoriu.
Codul CUI nu este valid.
Adresă email
Adresa de email nu este validă.
Selectează produsul
Câmp obligatoriu.
Câmp obligatoriu.
Câmp obligatoriu.
*Oferta pentru produsele marcate “Testează gratuit timp de 6 luni” este valabilă pentru companiile care nu au achiziţionat deja de la Vodafone serviciul pe care doresc să îl testeze. După perioada de testare, dacă nu se solicită anulare, serviciul rămâne activ contra cost, conform ofertei comerciale comunicate la momentul alegerii serviciului.