De ce parteneriate?

  • Pentru că partenerii noștri sunt și partenerii tăi, dar și pentru că Vodafone negociază pentru tine, ca în final tu să ai parte de cele mai bune experienţe.
  • Pentru că înţelegem provocările pe care le întâlnești zi de zi în compania ta, provocări care contribuie la eficientizarea afacerii tale și la satisfacţia angajaţilor tăi.
  • Pentru că ţinem cont și de nevoile tale, dar și de nevoile utilizatorilor tăi.
  • Pentru că vrem să îţi oferim o mulţime de beneficii, de care te poţi bucura împreună cu angajaţii tăi.

Ce facem diferit?

Îţi oferim o mulţime de beneficii, pe care le actualizăm periodic,
ca tu să ai parte întotdeauna de ce e mai bun:

Oferte exclusive la partenerii
noștri

Experienţe noi și pentru tine,
și pentru angajaţii tăi

De asemenea, îţi reamintim că toţi utilizatorii companiei tale care au minimum 1 an în reţea şi un abonament activ cu internet mobil inclus beneficiază de un bonus lunar de date mobile. Valoarea bonusului este variabilă, în funcţie de vechimea numărului în reţeaua Vodafone și a abonamentului, și poate ajunge până la 3 GB lunar.

În plus, te bucuri în continuare de oferte speciale la servicii și telefoane, la orice achiziţie sau reînnoire.

Bitdefender

Ofertă specială
Vezi detalii

Qriser

Ofertă specială
Vezi detalii

ITGalaxy.ro

50 lei discount
Vezi detalii

Mindspace

Ofertă specială
Vezi detalii

Chocofashion

Ofertă specială
Vezi detalii

Chocolissimo

12%  discount
Vezi detalii

Cărturești

15%  discount + transport gratuit
Vezi detalii

Regina Maria

25%  discount
Vezi detalii

7Card

Ofertă specială
Vezi detalii

Philips

Ofertă specială
Vezi detalii

Căutăm în permanenţă cele mai bune oferte pentru tine
și le actualizăm pentru ca tu să beneficiezi de cea mai bună experienţă.

 

Ai sugestii de parteneri?

Îți oferim o reducere de 50 lei la orice comandă de pe site-ul https://www.itgalaxy.ro/ de minimum 500 lei, indiferent dacă produsele comandate se află deja la promoție sau nu.

Pentru a beneficia de ofertă, folosește codul primit pe email de la Vodafone la finalizarea comenzii. Se acordă o singură reducere per comandă.

* Ofertă specială pentru clienţii Vodafone Business, până la data de 31.03.2020

Platforma www.Qriser.com oferă soluții personalizate de training, coaching sau mentorat pentru orice nevoie de învățare a echipei tale sau a ta. Cele peste 200 de programele disponibile în Qriser, pe cele mai variate tematici: soft skills, hard skills sau after-work, sunt oferite de formatori cu experiență din peste 60 de companii de training și te invită cu drag să le descoperi.

Qriser îți propune să faci o surpriză angajaților tăi cu una dintre ofertele de mai jos, pentru dezvoltarea lor profesională și personală.

Pentru a beneficia de oferte, trimite un e-mail la dezvoltare@qriser.com menționând codul de voucher primit pe email de la Vodafone și oferta dorită. Ofertele sunt valabile până pe 30.04.2020.

Intră pe link-ul primit pe email și beneficiezi de 11% discount pentru primele 6 luni de contract sau 20% discount la evenimentele organizate în locaţiile Mindspace.

Mindspace este un furnizor global de spaţii co-working boutique ce pune în primul rând accent pe membrii săi. La Mindspace oamenii sunt încântaţi să vină la birou astfel că afacerea ta va înflori. Companiile membre observă mai multă satisfacţie și implicare din partea angajaţilor, în timp ce productivitatea și inovaţia cresc substanţial. La Mindspace este mai ușor să angajezi și să păstrezi cei mai buni oameni din oraș pentru a avea liniștea de a te concentra pe afacerea ta.

* Ofertă specială pentru clienţii Vodafone Business, până la data de 31.03.2020

 

De Martisor sau pentru Ziua Femeii, ai 15% reducere pentru COLECTIA LUXURY RED, cutii premium ce ascund cele mai iubite praline artizanale din colectiile Chocofashion. Sortimente delicioase si texturi suprinzatoare in cutii de 5, 16, 25, 36 sau 64 de praline. Aceste cutii de praline vor fi o incantare pentru toate doamnele si domnisoarele speciale din viata ta. La cerere, cutiile pot fi legate cu fir de martisor si pot transmite mesajul dorit prin aplicarea unei carti de vizita.

Pentru a beneficia de ofertă, folosește codul primit pe email de la Vodafone la finalizarea comenzii, pe site-ul Chocofashion.

Oferta este valabilă până la 31.03.2020, pentru comenzi de minimum 150 ron.

 

12% reducere la ChocoTelegram de la Chocolissimo.

Un mod extraordinar de a trimite mesaje celor dragi, prietenilor, familiei sau partenerilor de afaceri. Telegramele vor putea fi personalizate în totalitate, conform nevoilor tale.

Pentru a beneficia de ofertă, la finalizarea comenzii pe Chocolissimo folosește codul de voucher primit pe email de la Vodafone.

Ofertă valabila până la data de 31.03.2020.

 

Îţi oferim 15% discount și transport gratuit la toate produsele din categoriile "Carte", "Gourmet și Vin" și "Muzică".

Pentru a beneficia de ofertă, folosește codul primit pe email de la Vodafone la finalizarea comenzii.

Ofertă valabilă până la data de 31.03.2020.

 

Regina Maria are grijă de sănătatea angajaților tăi.

Îți oferim singura gamă de abonamente medicale dedicată companiilor mici și mijlocii, cu servicii flexibile și personalizabile și cu costuri gândite pentru a veni în sprijinul antreprenorilor. Pentru a beneficia de 25% discount la întreaga gamă de abonamente IMM, accesează link-ul https://www.reginamaria.ro/immparteneriat și completează formularul utilizând codul primit de la Vodafone pe email până la data de 31.03.2020. Un reprezentant Regina Maria te va contacta și te va ajuta să alegi abonamentul potrivit pentru compania ta.

Ofertă valabilă până la 31.03.2020.

 

7card: unul dintre beneficiile cele mai dorite de către angajaţii din România.

Cu 7card ai acces la cea mai mare reţea de centre de relax și sport din România: 700 de centre în 55 de orașe din ţară, în care pot fi practicate 40+ activităţi diferite de sport și relaxare (gym, fitness, piscină, escaladă, dansuri, gimnastică, squash, tenis, volei, baschet, activităţi pentru copii etc.), plus reduceri la partenerii 7card.

Ofertă exclusivă 7card pentru clienţii Vodafone Business și angajaţii lor: pentru contractele noi încheiate până la data de 13.03.2020, 7card oferă 20% reducere la prima factura a companiei.

Detalii despre ofertă și cum compania poate împărţi costul cu angajatul pot fi accesate folosind link-ul primit de la Vodafone pe email.

1. Small Office Security (valabilitate 1 an): 5 dispozitive - preţ special 269.99 lei; 10 dispozitive - preţ special 299.99 lei; 20 dispozitive - preţ special 599.99 lei.

2. Total Security (valabilitate 1 an): 5 dispozitive - preţ special 139.99 lei.

Ofertele speciale se adreseaza clientilor Vodafone Business, sunt valabile pana la data de 31.03.2020 si pot fi accesate folosind link-urile primite de la Vodafone pe email.

Descoperă ofertele speciale Philips! Poți obține 40% reducere la o gamă de produse special selectate pentru tine, urmând pașii de mai jos:

  • Intră pe pagina dedicată primită pe email de la Vodafone;
  • Click pe banner-ul cu mesajul: Obține aici voucherul tău de discount!
  • Completează câmpurile din formular;
  • Primești automat un cod alphanumeric în ecranul de final (și pe email-ul furnizat, în termen de câteva ore);
  • Folosește codul primit la finalizarea cosului de cumpărături.

Bucură-te de cumpărături!

Produsele se pot comanda în limita stocului disponibil. Oferta este valabilă până la 13.03.2020.