De ce parteneriate?

  • Pentru că partenerii noștri sunt și partenerii tăi, dar și pentru că Vodafone negociază pentru tine, ca în final tu să ai parte de cele mai bune experienţe.
  • Pentru că înţelegem provocările pe care le întâlnești zi de zi în compania ta, provocări care contribuie la eficientizarea afacerii tale și la satisfacţia angajaţilor tăi.
  • Pentru că ţinem cont și de nevoile tale, dar și de nevoile utilizatorilor tăi.
  • Pentru că vrem să îţi oferim o mulţime de beneficii, de care te poţi bucura împreună cu angajaţii tăi.

Ce facem diferit?

Îţi oferim o mulţime de beneficii, pe care le actualizăm periodic,
ca tu să ai parte întotdeauna de ce e mai bun:

Oferte exclusive la partenerii
noștri

Experienţe noi și pentru tine,
și pentru angajaţii tăi

De asemenea, îţi reamintim că toţi utilizatorii companiei tale care au minimum 1 an în reţea şi un abonament activ cu internet mobil inclus beneficiază de un bonus lunar de date mobile. Valoarea bonusului este variabilă, în funcţie de vechimea numărului în reţeaua Vodafone și a abonamentului, și poate ajunge până la 3 GB lunar.

În plus, te bucuri în continuare de oferte speciale la servicii și telefoane, la orice achiziţie sau reînnoire.

  Office

ITGALAXY

Ofertă specială
Vezi detalii

Mindspace

Ofertă specială
Vezi detalii

 Lifestyle

Chocofashion

10%-22%  discount
Vezi detalii

Regina Maria

Ofertă specială
Vezi detalii

 Travel

Happy Tour

Ofertă specială
Vezi detalii

Căutăm în permanenţă cele mai bune oferte pentru tine
și le actualizăm pentru ca tu să beneficiezi de cea mai bună experienţă.

 

Ai sugestii de parteneri?

Folosește codul primit pe email și beneficiază de 30 lei* discount pentru orice comandă de minimum 300 lei plasată pe site-ul ITGalaxy.ro, indiferent de categoria de produse. Voucherul se cumulează cu promoţiile existente în site, deci poate fi folosit și pentru achiziţia produselor aflate la discount, indiferent de categoria din care acestea fac parte.

*Ofertă specială pentru clienţii Vodafone Business, până la 15 septembrie 2019.

Intră pe link-ul primit pe email și beneficiezi de 11% discount pentru primele 6 luni de contract sau 20% discount la evenimentele organizate în locaţiile Mindspace.

Mindspace este un furnizor global de spaţii co-working boutique ce pune în primul rând accent pe membrii săi. La Mindspace oamenii sunt încântaţi să vină la birou astfel că afacerea ta va înflori. Companiile membre observă mai multă satisfacţie și implicare din partea angajaţilor, în timp ce productivitatea și inovaţia cresc substanţial. La Mindspace este mai ușor să angajezi și să păstrezi cei mai buni oameni din oraș pentru a avea liniștea de a te concentra pe afacerea ta.

*Ofertă specială pentru clienţii Vodafone Business, până la 31 octombrie 2019.

Beneficiezi de discount de 100 euro/pachet pentru pachetele Disneyland Paris achiziţionate online sau offline în agenţiile Happy Tour. Rezervările trebuie efectuate până la data de 31.08.2019 cu perioada de călătorie până la 31.08.2020. Pachetul Disneyland Paris este compus din bilet de avion, bilete de intrare in parcurile Disneyland Paris și minim 3 nopţi de cazare la unul dintre hotelurile: Disney's Sequoia Lodge 3*, Disney's Newport Bay Club 4*, Disneyland® Hotel 5*.

Ofertă valabilă până la 31.08.2019, pentru clienţii Vodafone Business, la prezentarea codului primit pe email.

Beneficiezi de 100 euro discount/pachet pentru pachetele cu plecare din Madrid către Punta Cana, indiferent de data călătoriei, doar pentru hotelurile din lanţurile Bahia (Grand Bahia Principe Turquesa 5*, Grand Bahia Principe Punta Cana 5*, Grand Bahia Principe Bavaro 5*, Grand Bahia Principe Aquamarine 5*, Luxury Bahia Principe Esmeralda 5*, Luxury Bahia Principe Ambar 5*, Fantasia Bahia Principe Punta Cana 5*).

Ofertă valabilă până la 31.08.2019, pentru clienţii Vodafone Business, la prezentarea codului primit pe email.

Pentru a beneficia de ofertele de mai sus, vino în sediile Happy Tour din București, Ploiești sau Constanţa sau completeaza formularul de pe site pentru a fi contactat de un agent de turism, specificând codul primit pe email. Pentru oferta speciala Disney, accesează secțiunea dedicată www.happytour.ro și vei fi contactat de un agent de turism.

 

Un cadou delicios cu care vei face senzaţie: ciocolata personalizată Chocofashion!

O combinaţie irezistibilă: produse din ciocolată premium, mesajul tău imprimat și discount uluitor*.

Chocolate Feast - un altfel de candybar! 22% discount pentru comenzi de minim 1.200 ron (cu TVA)*.

Praline diverse sortimente personalizate 15% discount + personalizarea gratuită pentru comenzi de minim 600 ron (cu TVA)*

Tablete sau Marteau ciocolată cu personalizare 22% discount + personalizare gratuită pentru comenzi de minim 1.200 ron (cu TVA)*.

Ai 10% discount* pentru orice comanda în valoare de peste 150 ron.

Discountul se acordă clienţilor Vodafone Business până la data de 30 septembrie 2019. Pentru a beneficia de ofertă trimiteţi comanda la vanzari@chocofashion.ro și menţionaţi CODUL primit pe email, in funcție de produsele dorite.

Ofertă specială: primele 3 luni de abonament gratuit* la toata gama de abonamente dedicate companiilor IMM.
Împreună construim afaceri sănătoase!

Îţi oferim singura gamă de abonamente medicale dedicată companiilor mici și mijlocii, cu servicii flexibile și personalizabile și cu costuri gândite pentru a veni în sprijinul antreprenorilor.

Intră aici pentru a afla toate detaliile despre abonamentele dedicate IMM-urilor. Pentru a beneficia de primele trei luni de abonament gratuit la întreaga gamă de abonamente IMM, trimite solicitarea ta prin e-mail la sales@reginamaria.ro și menționează codul de voucher Vodafone primit pe email.

*Ofertă valabilă pentru clienţii Vodafone Business pana la data de 15 septembrie 2019.