Se încarcă...

Dynamic Silver National
Booster

8.8€ / lună

9.8€ / lună

10.8€ / lună

2 GB

3 GB

4 GB

internet mobil național

Nelimitat

minute și SMS-uri în rețea și rețele fixe naționale

600

minute și SMS-uri
național și internațional SEE fix

50

minute și SMS-uri internaționale SEE mobil

Vodafone Smart N9 Lite

57,98 €

Vodafone Smart N9 Lite
 

GRATUIT

pe întreaga
perioadă contractuală

9.8€ / lună

Viteza maximă estimată și promovată. Viteza maximă estimată și promovată  pentru serviciul de acces la internet mobil și se diferențiază pe tip de tehnologie, conform hărții de acoperire a rețelei Vodafone, disponibilă la adresa https://www.vodafone.ro/acoperire/. Vitezele maxime estimate pe fiecare tip de tehnologie pot avea următoarele valori:

Tehnologie 4G 3G 2G
Viteza descărcare (download) 225Mbps 32 Mbps 200 kbps
Viteza încărcare (upload) 50 Mbps 5 Mbps 200 kbps

Vitezele depind de parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate.

Informații complete

Ascunde Informații complete conținutul Ascunde Informații complete conținutul

Valoarea abonamentelor Dynamic se modifica in functie de consumul lunar de date. La atingerea pragului maxim de date pentru abonamentul Dynamic Silver National, accesul la internet va fi restrictionat, urmand sa fie reactivat incepand cu urmatoarea luna de facturare.

Beneficiil internationale nu sunt valabile catre retelele satelitilor & nr speciale. Beneficiile internationale sunt valabile numai pentru apelurile efecuate din Romania.

Viteze Internet pe mobil

Abonamentul Dynamic Silver National beneficiază de trafic de internet la viteze 4G de până la 225 Mbps download și 50 Mbps upload. Vitezele depind de parametri tehnici ai rețelei și de specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate.

Perioada contractuala minimă

Oferta este valabilă pentru contractele noi sau reînnoirile de contract încheiate pe 1 sau 2 ani.

Secure Net

 • Vodafone Secure Net este un serviciu unic în România care te protejează atunci când navighezi în reţeaua de Internet Vodafone. Smartphone-ul este protejat împotriva viruşilor, fişierelor periculoase şi a ameninţărilor online.
 • Odată serviciul activat, dacă încerci să descarci un fişier periculos sau să navighezi pe un site dăunător, Secure Net va bloca accesul şi te va notifica.
 • Secure Net este oferit gratuit 2 luni de la activare pentru abonamentul Dynamic Silver National.
 • La expirarea perioadei promoționale tariful lunar este 0,2€/lună. Poţi găsi mai multe detalii despre serviciul Vodafone Secure Net, pachetele disponibile şi facilităţile oferite aici.

Aria de acoperire a serviciilor

Accesul la viteza 4G este posibil în zona de acoperire a reţelei 4G, împreună cu un telefon compatibil şi un SIM 4G. Poti gasi mai multe detalii despre aria de acoperire a serviciilor aici.

Apeluri si SMS-uri catre alte retele nationale

Minutele şi SMS-urile naţionale incluse în abonamentul Dynamic Silver National:

 • se pot consuma și către numere scurte cu tarif normal de forma 0219xyz (de ex. taxi, clinici medicale).
 • nu pot fi consumate către numerele Romtelecom 1921, 1930, 1951, 1958 și nici către numere cu tarif special (supra-taxate) - de ex. jocuri, concursuri, donații etc. Tarifele pentru aceste numere pot fi accesate aici.
 • nu pot fi consumate pentru efectuarea de apeluri video. Pentru apelurile video se aplică tarifele standard indicate în secțiunea „Tarife pentru servicii care nu sunt incluse in abonamente”

Apeluri către rețele internaționale

Minutele naţionale incluse în abonamentele abonamentul Dynamic Silver National pot fi folosite şi pentru apeluri internaţionale către reţelele fixe Spatiul Economic European (SEE: UE, Norvegia, Liechtenstein si Islanda)

Tarife la depasirea beneficiilor incluse in abonament

La depășirea beneficiilor incluse în abonamente se aplică urmatoarele tarife:

 • Apeluri în alte rețele mobile naționale – 0.09 € / min
 • SMS-uri în alte rețele mobile naționale – 0,05 € / SMS
 • Trafic național de internet - La atingerea pragului maxim de date, accesul la internet, pentru abonamentul Dynamic Silver National va fi restrictionat, urmand sa fie reactivat incepand cu urmatoarea luna de facturare.
 • Apeluri internaționale – tarifele standard în funcție de destinația apelată. Lista completă a tarifelor standard pentru destinații internaționale aici.

Tarife pentru servicii care nu sunt incluse în abonamente

Adițional beneficiilor incluse, poți folosi abonamentul Dynamic Silver National și pentru utilizarea următoarelor servicii cu plata pe unitatea de consum:

 • SMS-uri internaționale – 0,12€ / SMS
 • MMS-uri naționale – 0,14€ / MMS
 • MMS-uri internaționale – 0,35€ / MMS
 • Apeluri video naționale – taxate cu tariful de 0,21€ / minut pentru apeluri în rețeaua Vodafone și 0,29€ / minut pentru apeluri în alte rețele naționale
 • Apeluri video internaționale – tarifele standard în funcție de destinația apelată. Lista completă a tarifelor standard aici.

Informații legale

În cazul încetării Contractului înainte de expirarea perioadei minime contractuale se pot percepe despăgubiri – detalii în art. 10 din Termenii și condițiile generale, care poate fi accesat aici.
Informații despre procedurile de măsurare și gestionare a traficului de internet pot fi accesate aici.

Informațiile despre politica de utilizare a serviciilor pot fi consultate Informațiile despre politica de utilizare a serviciilor pot fi consultate aici.

Informațiile complete despre termenii și procedurile legale, contractul cadru și condițiile de furnizare a serviciilor pot fi consultate aici.

Alte precizări importante Terminalele achiziționate împreună cu abonamentul Dynamic Silver National pot fi folosite doar în reţeaua Vodafone.
Beneficiile incluse în abonamente nu se reportează. Beneficiile incluse în opţiuni promoţionale sau bonusuri se vor consuma înaintea beneficiilor incluse în abonament.

Abonamentul Dynamic Silver National permite achiziţionarea unui telefon subvenţionat.

În cazul în care te afli sub incidenţa perioadei minime contractuale pentru achiziţionarea unui telefon la preţ promoţional, planul tarifar nu poate fi schimbat cu un alt plan tarifar de tip "Fără Telefon", chiar dacă acesta este de valoare mai mare.

Conform art. 2.1 din Termeni și condiții generale pentru persoane juridice, Vodafone oferă acces la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 în mod nelimitat și gratuit cu condiţia introducerii unei cartele SIM în telefonul mobil (cartela SIM nu trebuie să fie autentificată în reţea). Apelul către numărul 112 implică și transmiterea informaţiilor de localizare a apelantului

Prețurile serviciilor nu includ TVA.

Perioada de valabilitate
Oferta Dynamic Silver National este valabilă până la 31.03.2019, în limita stocului disponibil.

Procedura de măsurare a vitezei. Măsurarea vitezei maxime estimate a serviciului de acces la internet se va realiza de către client utilizând mecanismul de monitorizare certificat de autoritatea națională de reglementare (ANCOM), disponibil pe www.netograf.ro cu respectarea următoarelor condiții cumulative:

 • achiziționarea unui Plan Tarifar / opțiuni care să ofere acces la viteza maximă estimată
 • utilizarea unui echipamentul terminal care să permită atingerea vitezei maxime estimate și care beneficiază de ultimele actualizări de software disponibile
 • nivel puternic de semnal care depinde de poziţia clientului în aria de acoperire a celulei (exemplu, pentru 4G: un nivel de receptor al semnalului (RSRP) mai mare de -85dBm și un nivel de calitate al semnalului (SINR) mai mare de 25 dB). Ex. de factori care pot influența negativ nivelul de semnal: caracteristicile geografice ale terenului, materialele de contrucție ale clădirilor, zone de subteran, conditii meteorologice severe, etc.
 • în timpul efectuarii testului de viteză, serviciul de acces la internet va fi folosit exclusiv în acest scop. Astfel, accesul la serviciul de date pentru orice alte aplicații sau programe existente pe echipamentul terminal va fi restricționat din meniul echipamentului terminal pe durata efectuării testului de viteză
 • număr minim de utilizatori activi deserviți de o celulă de comunicaţii radio. Circumstanțe de tipul: concerte, evenimente publice, trafic auto intens, sărbători legale, aglomerări de populație (ex. metrou, zona litoralului sau zona montană în sezon) vor duce la scaderea vitezei experimentate de Client

În cazul serviciului de acces la internet mobil, constatarea neconformităților: a) va fi realizată cu respectarea procedurii de măsurare menționată mai sus, b) va fi raportata la fiecare tip de tehnologie în parte (2G, 3G, 4G), c) va fi documentată și probată de către Client

Remedii. În cazul constatării de către Client a unor diferențe importante, permanente sau care se repetă la intervale regulate, în diferite zone geografice urbane si/sau rurale, între performanța reală a vitezei și performanța indicată în contract, se vor acorda despăgubiri raportate la taxa lunară de abonament aferentă serviciului de acces la internet și durata neconformității.

Abonamentele nu permit activarea serviciului de roaming. În cazul în care doreşti să beneficiezi de serviciul de roaming va trebui să soliciţi în prealabil înlocuirea abonamentului tău.