Se încarcă...

Abonamente RED

Deschidem granițele Europei. În comunicare.
 
Contactează-ne la numărul de telefon 0372 140 035 sau trimite-ne solicitarea ta, completând formularul de mai jos și un reprezentant Vodafone te va contacta în maxim două ore.
* - Obligatoriu
* - Obligatoriu
* - Obligatoriu
* - Obligatoriu

* - ObligatoriuToate câmpurile sunt obligatorii.

Contactarea clienților va fi făcută de luni până vineri în intervalul orar 9-18.

Informații complete

Ascunde Informații complete conținutul

Alegerea extraoptiunii
Clientul are posibilitatea sa aleaga in mod gratuit, una dintre extraoptiunile descrise, valabila pe intreaga durata contractuala, neavand posibilitatea de a beneficia simultan de mai mult de o extraoptiune. Extraoptiunea aleasa la data semnarii prezentului, poate fi schimbata in mod gratuit cu o alta extraoptiune, aferenta aceluiasi abonament, o singura data in cadrul duratei contractuale. Schimbarea nu se poate face mai devreme de 6 luni de la data activarii/reinnoirii contractului.

Secure Net
Vodafone Secure Net este un serviciu unic în România care te protejează atunci când navighezi în reţeaua de Internet Vodafone. Smartphone-ul este protejat împotriva viruşilor, fişierelor periculoase şi a ameninţărilor online.
Odată serviciul activat, dacă încerci să descarci un fişier periculos sau să navighezi pe un site dăunător, Secure Net va bloca accesul şi te va notifica.
Secure Net este disponibil:

  • Secure Net Basic gratuit 2 luni de la activare pentru abonamentele Business Red Connect, Business Red Active, Business Red Complete, Business Red Manager. La expirarea perioadei promoționale tariful lunar este 0,2 €/lună.
  • Secure Net Plus gratuit 2 luni de la activare pentru abonamentele Business RED Ultra si Business RED Executive. La expirarea perioadei promoționale tariful lunar este 0,5 €/lună.

Poţi găsi mai multe detalii despre serviciul Vodafone Secure Net, pachetele disponibile şi facilităţile oferite aici.

Viteze Internet pe mobil
Abonamentele Business Red Connect beneficiază de trafic de internet la viteze 4G de până la 100 Mbps download și 50 Mbps upload. Abonamentele Business Red Active, Business Red Complete, Business Red Manager beneficiază de trafic de internet la viteze 4G de până la 150 Mbps download și 50 Mbps upload. Abonamentele Business RED Ultra si Business RED Executive beneficiază de trafic de internet la viteze 4G de până la 225 Mbps download și 50 Mbps upload. Vitezele depind de parametri tehnici ai rețelei și de specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate.

Programul de Asigurări Vodafone
Programul de Asigurări Vodafone îţi oferă posibilitatea de a îţi asigura echipamentele de acces achiziţionate de la Vodafone – telefoane sau tablete – împotriva unei game largi de riscuri de daună şi furt, la tarife lunare accesibile. Poliţa de asigurare este disponibilă şi în străinătate, pentru maximum 30 de zile, iar contravaloarea ei va figura pe factura Vodafone.
Abonamentele din gama Business Red, achiziţionate împreună cu un telefon nou din portofoliul Vodafone, permit activarea unei poliţe de asigurare Standard sau Premium reduse pentru telefonul nou achiziţionat, pe toată durata contractuală. Tipul de poliţă se va alege în funcţie de preţul dispozitivului la liber, adică fără contract, în conformitate cu oferta din Programul de Asigurări Vodafone disponibilă aici, iar reducerea acordată se va calcula în concordanţă cu abonamentul ales, conform condiţiilor detaliate mai sus.
Activarea poliţei se va face doar la solicitarea ta şi cu condiţia să semnezi actul adiţional pentru asigurare în termen de maxim 30 de zile de la achiziţia terminalului.
Variantele ECO ale abonamentelor din gama Business Red nu beneficiază de oferta descrisă mai sus.
Poţi găsi mai multe detalii despre Programul de Asigurări Vodafone, poliţele disponibile şi condiţiile de acordare aici.

Acces 24/7 la Departamentul Asistență Clienți
Departamentul Asistenţă Clienţi poate fi contactat, în funcţie de tipul clientului şi motivul apelării, la numerele de telefon, cu costul şi în programul descris aici.
Dacă achiziţionezi un abonament Business Red Connect, Business Red Active, Business Red Complete, Business Red Manager, Business RED Ultra si Business RED Executive – inclusiv în variantele ECO, beneficiezi, suplimentar şi gratuit, pe toată durata perioadei contractuale, de asistenţă pentru rezolvarea problemelor legate de funcţionalitatea serviciilor şi în orele din afara programului specificat pentru apeluri la numerele *222 / 0372.02.2222 şi *777 / 0372.02.7777. Mai exact, orice apel efectuat în afara orelor de program de către un utilizator Business Red Connect, Business Red Active, Business Red Complete, Business Red Manager, Business RED Ultra si Business RED Executive către aceste numere va fi preluat de către un agent care va clarifica cerinţa. Dacă cerinţa se referă la o disfuncționalitate a serviciilor contractate, vei fi asistat pentru remedierea problemei. Dacă cerinţa nu se referă la disfuncţionalităţi ale serviciilor contractate, vei fi îndrumat să adresezi această cerinţă în timpul orelor de program.

Aria de acoperire a serviciilor
Accesul la viteza 4G este posibil în zona de acoperire a reţelei 4G, împreună cu un telefon compatibil şi un SIM 4G. Poți găsi mai multe detalii despre aria de acoperire a serviciilor aici.

Apeluri și SMS-uri către rețele naționale
Minutele şi SMS-urile naţionale incluse în pachetele Business Red se consumă pentru apeluri în reţeaua Vodafone (fix şi mobil) și în reţelele naţionale (fix şi mobil). De asemenea, ele:

  • se pot consuma și către numere scurte cu tarif normal de forma 0219xyz (de ex. taxi, clinici medicale). Până la data de 2 iunie 2013, apelurile către astfel de numere nu s-au scăzut din abonament, ci au fost taxate la tariful standard (0,186 €/minut pentru apelurile în rețelele naționale și 0,062 €/SMS pentru SMS-uri în rețelele naționale). Detalii complete aici.
  • nu pot fi consumate către numerele Romtelecom 1921, 1930, 1951, 1958 și nici către numere cu tarif special (supra-taxate) - de ex. jocuri, concursuri, donații etc. Tarifele pentru aceste numere pot fi accesate aici.
  • nu pot fi consumate pentru efectuarea de apeluri video. Pentru apelurile video se aplică tarifele standard indicate în secțiunea „Tarife pentru servicii care nu sunt incluse in abonamente”

Apeluri către rețele internaționale
Minutele naţionale se consumă şi pentru apeluri internaţionale în reţele fixe către Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Elvetia, Marea Britanie, Vatican si in reţele fixe şi mobile SUA si Canada, Hawaii, Alaska, Israel la paritatea de 1 minut naţional = 1 minut internaţional.
Minutele internaţionale pe mobil incluse în abonamentele Business Red Connect, Business Red Active, Business Red Complete, Business Red Manager, Business RED Ultra si Business RED Executive se pot consuma către orice destinaţii internaţionale mobile cu excepţia sateliţi
Tariful pentru apelurile efectuate către destinaţiile internaţionale care nu sunt incluse în abonament este cel standard, în funcţie de destinaţia apelată si poate fi consultat aici.

Roaming
Activează serviciul de Roaming cu cel puţin o zi înainte de a pleca din ţară. Nu plăteşti nicio taxă suplimentară cât timp eşti în România.

Apeluri in roaming
Minutele si sms-urile naţionale se consumă şi pentru apeluri(efectuate si primite) si sms-uri in roaming in UE, Islanda, Liechtenstein si Norvegia Zona 1

Unitatile din optiunea Roaming Zona 2 pot fi utlizate in roaming in Zona 2

Internet mobil in roaming
Traficul de internet mobil national inclus in abonamentele Business Red poate fi utlizat si in roaming in UE, Islanda, Liechtenstein si Norvegia Zona 1
Traficul de internet mobil din optiunea Roaming Zona 2 poate fi utlizat in roaming in Zona 2
Abonamentele Business Red sunt compatibile cu optiunile Voice4All Roaming, Data4All Roaming si Roaming Extins.

Tarife la depășirea beneficiilor incluse în abonamente
La depășirea beneficiilor incluse în abonamente se aplică urmatoarele tarife:

  • Trafic național de internet – 0,806€ / 100 MB
  • Apeluri internaționale – tarifele standard în funcție de destinația apelată. Pentru lista completă a tarifelor strandard pentru destinații internaționale consultați site-ul Vodafone aici.
  • Roaming (apel efectuat, apel primit, sms trimis, trafic internet) - se aplică tarifele standard efectuate în roaming. Pentru mai multe detalii privind aceste tarife consultați site-ul Vodafone aici

 

Tarife pentru servicii care nu sunt incluse în abonamente
Adiţional beneficiilor incluse, poţi folosi abonamentele Business Red şi pentru utilizarea următoarelor servicii cu plata pe unitatea de consum:

  • MMS-uri internaţionale – taxate cu tariful de 0,434€ / MMS
  • Apeluri video – taxate cu tariful de 0,21€ / minut pentru apeluri în reţeaua Vodafone şi 0,29€ / minut pentru apeluri în alte reţele naţionale

Informatii legale
În cazul încetării Contractului înainte de expirarea perioadei minime contractuale se pot percepe despăgubiri – detalii în art. 10 din Termenii și condițiile generale, care poate fi accesat aici.
Informații despre procedurile de măsurare și gestionare a traficului de internet pot fi accesate aici.
Informațiile despre politica de utilizare a serviciilor pot fi consultate aici.
Informațiile complete despre termenii și procedurile legale, contractul cadru și condițiile de furnizare a serviciilor pot fi consultate aici.

Alte precizări importante
Terminalele achiziționate împreună cu abonamentele Business Red pot fi folosite doar în reţeaua Vodafone.
Beneficiile incluse în abonamente nu se reportează. Beneficiile incluse în opţiuni promoţionale sau bonusuri se vor consuma înaintea beneficiilor incluse în abonament.
Abonamentele Business Red permit achiziţionarea unui telefon subvenţionat. Varianta ECO a abonamentelor Business Red nu se califică pentru acest beneficiu.
În cazul în care te afli sub incidenţa perioadei minime contractuale pentru achiziţionarea unui telefon la preţ promoţional, planul tarifar nu poate fi schimbat cu un alt plan tarifar de tip "Fără Telefon", chiar dacă acesta este de valoare mai mare.
Conform art. 2.1 din Termeni și condiții generale pentru persoane juridice, Vodafone oferă acces la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 în mod nelimitat și gratuit cu condiţia introducerii unei cartele SIM în telefonul mobil (cartela SIM nu trebuie să fie autentificată în reţea). Apelul către numărul 112 implică și transmiterea informaţiilor de localizare a apelantului
Abonamentele Business Red permit efectuarea de apeluri telefonice pe internet (VoIP).
Prețurile serviciilor nu includ TVA.

Perioada de valabilitate
Oferta Business Red este valabilă până la 31 mai 2017, în limita stocului disponibil.