Se încarcă...

Vodafone Semnal Plus
Acoperire maximă, mereu

Cu Vodafone Semnal Plus creezi acoperire 3G pentru orice telefon sau echipament Vodafone, direct din punctul tău de lucru.

Descriere

Dispozitivul Vodafone Semnal Plus este o microcelulă 3G ce asigură conexiunea radio pentru echipamentele 3G Vodafone din locaţia ta: telefon mobil, tabletă, modem USB sau laptop.

Cum îl foloseşti ?

Înainte de a folosi dispozitivul Vodafone Semnal Plus, va trebui să îl activezi în contul tău de My Vodafone

Pentru această ai nevoie de cont My Vodafone, în cazul în care nu ai un cont înregistrat deja te rugăm să creezi unul.

Odată ce te-ai logat în contul tău, urmează paşii pentru activarea dispozitivului, după care conectează-l la reţeaua electrică şi la routerul de internet folosind cablul din cutie.

Procesul de activare poate să dureze până la 30 de minute în funcţie de calitatea conexiunii la internet din locaţia ta.

După activare, Vodafone Semnal Plus îţi va permite retransmiterea tuturor apelurilor, SMS-urilor, e-mailurilor sau a sesiunilor de internet de pe dispozitivele 3G conectate.

 

Cum îl instalezi

Primul pas este activarea pe pagina Semnal Plus.

Ulerior asigură-te că routerul sau modemul tău de internet permite acces la internet direct, fără parolă de securitate, pe portul LAN la care urmează să conectezi Vodafone Semnal Plus.

1 Conectează cablul Ethernet din pachet la un port Ethernet de pe routerul/modemul de bandă largă. Vei auzi un click când mufa va fi fixată.
2 Conectează celălalt capăt al cablului la portul Ethernet galben [MODEM/ROUTER] de pe dispozitivul Vodafone Semnal Plus.
3 Conectează dispozitivul Vodafone Semnal Plus la o priză de alimentare 220V. LED-ul roşu de alimentare se va aprinde.

Dispozitivul Semnal Plus se va configura şi actualiza automat. Procesul va dura între 10 - 20 de minute sau mai mult, în funcţie de viteza conexiunii la internet.

Procesul se finalizează atunci când al doilea led portocaliu de pe dispozitiv luminează stabil.

 

Beneficii

Dispozitivul Vodafone Semnal Plus îţi aduce o calitate bună a semnalului Vodafone 3G chiar şi în cele mai izolate locaţii (care dispun de conexiuna fixă la internet) : locaţii subterane, clădiri puternic ecranate datorită structurii constructive, cabane montane etc.

Prin intermediul portalului de administrare a dispozitivului utilizatorul poate să :

  • securizeze accesul la echipament doar pentru un număr limitat de terminale 3G, prin crearea unei liste de numere de telefon Vodafone care au dreptul să folosească dispozitivul.
  • modifice în mod facil datele de activare dacă aceste se schimbă, de exemplu la relocarea echipamentului.
  • seteze notificări pentru diferite situaţii.

Datoria îmbunătăţirii nivelul de semnal din locaţie, viaţa bateriei este prelungită.

 

Întrebări despre produs

AfișeazăÎntrebări despre produs