Se încarcă...

Internet of Things

Vodafone Internet of Things este un serviciu care îți oferă conectarea la internet si rețele private pentru monitorizarea, controlul și automatizarea proceselor companiei tale.

Echipamentele aflate la distanţă sunt integrate cu procesele interne ale companiei şi comunică cu ajutorul comunicațiilor M2M între ele fără intervenţia umană, iar tu poţi afla ce se întâmplă oricând, indiferent de locul în care te afli şi poţi lua rapid decizii importante pentru companie. Pentru a face acest lucru ai acoperire de date națională de la Vodafone.

Beneficiezi de suportul tehnic necesar din partea oamenilor de vânzări, marketing, IT și relații cu clienții.

Primești SIM-urile special concepute pentru aplicația M2M și alegi tehnologia dorită pentru transferul de date: GPRS, 3G, HSDPA, apel dial-up GSM Data şi interogare SMS.

La Vodafone găseşti soluţii wireless pentru:

Management flotă

Urmăreşti flotele de autovehicule şi monitorizezi informaţiile logistice prin Aplicaţii de Localizare GPS.

Vodafone Auto Manager

Vodafone Auto Manager este prima şi singura soluţie de tip plug-and-play de pe piaţa românească, ce localizează şi monitorizează prin GPS flotele auto de mici dimensiuni (mai puţin de 10 vehicule cu an de fabricație după 2006.). Această soluţie inovatoare poate fi adaptată oricărui domeniu de activitate, fiind un sistem care poate fi instalat rapid şi care nu necesită instalarea de echipamente suplimentare sau interacţiunea cu un service auto.

Comerţul cu amănuntul

Administrezi de la distanţă automatele de vânzare şi punctele electronice mobile de vânzare (Mobile Electronic Point Of Sale) prin intermediul soluţiilor M2M. Diminuezi astfel pierderile şi creşti performanţa aparatelor tale.

Securitate şi supraveghere

Monitorizezi, controlezi şi utilizezi datele din sisteme de acces la distanţă pentru protecţia spaţiilor comerciale şi securitatea locuinţelor.

Telemetrie (contorizare si monitorizare)

Aduni informaţii fără a mai fi nevoie de deplasări pe teren. Soluţiile M2M sunt potrivite pentru contoarele cu taxare în parcări, contoarele industriale, controlul lifturilor, unităţilor de aerisire din imobile etc.