Se încarcă...

Internet pe laptop și tabletă

 
Contactează-ne la numărul de telefon 0372 140 035 sau trimite-ne solicitarea ta, completând formularul de mai jos și un reprezentant Vodafone te va contacta în maxim două ore.
* - Obligatoriu
* - Obligatoriu
* - Obligatoriu
* - Obligatoriu

* - ObligatoriuToate câmpurile sunt obligatorii.

Contactarea clienților va fi făcută de luni până vineri în intervalul orar 9-18.

Informații complete

Ascunde Informații complete conținutul

Abonamentele Flexi Net Go National, Flexi Net Grow National, Flexi Net Fit National si Flexi Net Ultra National nu permit activarea serviciului de roaming. În cazul în care doreşti să beneficiezi de serviciul de roaming va trebui să soliciţi în prealabil înlocuirea abonamentului tău.

Bonusul NET NELIMITAT ofera trafic nelimitat de internet mobil la viteza maxima disponibila indicata. Acesta se acordă o singură dată și este valabil 1 luna de la activare.

Viteze Internet pe laptop si tableta

Abonamentele beneficiază de trafic de Internet la viteze 4G+ de până la 225 Mbps download și 50 Mbps upload. Vitezele depind de parametri tehnici ai rețelei și de specificațiile tabletei sau modemului folosit și nu pot fi garantate.

Secure Net

Vodafone Secure Net este un serviciu unic în România care te protejează atunci când navighezi în rețeaua de Internet Vodafone. Tableta sau laptopul sunt protejate împotriva virușilor, fișierelor periculoase și a amenințărilor online.

Odată serviciul activat, dacă încerci să descarci un fișier periculos sau să navighezi pe un site dăunător, Secure Net va bloca accesul și te va notifica.

Secure Net este disponibil gratuit 2 luni de la activare pentru toate abonamentele Flexi Net. La expirarea perioadei promotionale tariful lunar este de 0,2 euro/luna.

Dezactivarea este gratuita si se face la cererea utilizatorului, prin:

  • apel la *777
  • în magazine sau prin apelarea specialistului de cont

Dezactivarea va avea loc din luna urmatoare celei in care a fost solicitata.

Poti gasi mai multe detalii despre serviciul Vodafone Secure Net, pachetele disponibile si facilitatile oferite accesand site-ul Vodafone aici.

Aria de acoperire a serviciilor

Accesul la viteza 4G+ este posibil în zona de acoperire a reţelei 4G+, împreună cu un echipament compatibil şi un SIM 4G+. Poti gasi mai multe detalii despre aria de acoperire a serviciilor aici.

Trafic national de Internet

Unitatea minima de contorizare a traficului de date este de 100 Kb.

Traficul initial inclus in abonamentele Flexi Net este valabil pentru o luna si nu se raporteaza. La consumarea traficului initial lunar inclus in abonament, utilizatorul ce acceseaza Internetul prin intermediul unui browser va fi redirectionat catre o pagina in care este notificat de atingerea limitei de consum.

Traficul efectuat după depăşirea traficului inițial lunar nu este taxat. Viteza maxima pentru traficul suplimentar este de până la 128 Kbps download, respectiv 64 Kbps upload pentru toate abonamentele Flexi Net.

Roaming

Traficul de internet mobil national inclus in abonamentul Flexi Net Go Roaming poate fi utlizat si in roaming in UE, Islanda, Liechtenstein si Norvegia – Zona 1. La depasirea traficului inclus in roaming, se aplică tarifele standard efectuate în roaming. Pentru mai multe detalii privind aceste tarife consultați site-ul Vodafone aici.

Activarea serviciului de roaming nu se face automat, ci în magazine sau prin apel la *777, în urma evaluării riscului financiar.

SMS

Abonamentele Flexi Net permit trimiterea de SMS-uri, atat in retele nationale cat si internationale. Tarifele aplicabile pot fi consultate aici.

Informatii legale

În cazul încetării Contractului înainte de expirarea perioadei minime contractuale se pot percepe despăgubiri – detalii în art. 10 din Termenii și condițiile generale, care poate fi accesat aici.

Informații despre procedurile de măsurare și gestionare a traficului de internet pot fi accesate aici.

Informațiile despre politica de utilizare a serviciilor pot fi consultate aici.

Informațiile complete despre termenii și procedurile legale, contractul cadru și condițiile de furnizare a serviciilor pot fi consultate aici.

Alte precizari importante

Echipamentele achizitonate impreuna cu abonamentele Flexi Net pot fi folosite doar în rețeaua Vodafone.

Beneficiile incluse în opțiuni promoționale sau bonusuri se vor consuma înaintea beneficiilor incluse în abonament.

Conform art. 2.1 din Termeni și condiții generale pentru persoane juridice, Vodafone oferă acces la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 în mod nelimitat și gratuit cu condiţia introducerii unei cartele SIM în telefonul mobil (cartela SIM nu trebuie să fie autentificată în reţea). Apelul către numărul 112 implică și transmiterea informaţiilor de localizare a apelantului.

Abonamentele Flexi Net permit efectuarea de apeluri telefonice pe internet (VoIP).

Prețurile serviciilor sunt exprimate in Euro si nu includ TVA.

Perioada de valabilitate a ofertei comerciale

Oferta promoțională este valabilă până la 30 septembrie 2017, în limita stocului disponibil.