Se încarcă...

Smartphone nou în fiecare an

Cu opțiunea Smartphone nou în fiecare an poți avea cel mai nou model de smartphone, în fiecare an, la un preț accesibil.

Poți opta pentru Smartphone nou în fiecare an în momentul în care îți cumperi un telefon nou, împreună cu oricare abonament RED.
Taxa aferentă opțiunii se va achita lunar, timp de 12 luni. La finalul celor 12 luni, poți alege orice telefon din portofoliul Vodafone, la preț promoțional în funcție de abonamentul ales

Cu programul Smartphone nou în fiecare an poți avea cel mai nou model de smartphone, în fiecare an, la un preț promoțional.

Abonament Opțiune
Vodafone Business Flexibil 13 si RED Flexibil 17 Smartphone nou în fiecare an 8.06 €
Vodafone Business RED Flexibil 22, 28 si 42 Smartphone nou în fiecare an 12.1 €
Vodafone Business RED Flexibil 65 Smartphone nou în fiecare an 17 €

Tarifele nu includ TVA.

Poți opta pentru Smartphone nou în fiecare an în momentul în care îți cumperi un telefon nou, împreună cu oricare dintre pachetele Vodafone Business RED.

Taxa aferentă opțiunii se va achita lunar, timp de 12 luni. La finalul celor 12 luni, poți alege orice telefon din portofoliul Vodafone, la preț promoțional în funcție de abonamentul ales

Bine de ştiut

  • Opțiunea Smartphone nou în fiecare an este valabilă împreună cu  abonamentele Vodafone RED, încheiate pe o perioadă de 2 ani.
  • Taxa se aplică lunar, timp de 12 luni și garantează posibilitatea schimbării telefonului începând cu a 13-a lună de contract.
  • Prețul telefonului  la reînnoire va fi în funcție de  tipul de abonament activ și de perioada contractuală aleasă: 1 sau 2 ani.
  • Dacă pe parcursul celor 12 luni oferta Smartphone nou în fiecare an se deconectează (la cererea ta) accesul la serviciu se va anula, fără restituirea contravalorii sumei achitate până la momentul deconectării, iar eligibilitatea schimbării telefonului cu altul nou începând cu luna a 13-a se va pierde.