Se încarcă...

Machine-to-Machine

Vodafone Machine to Machine (M2M) este un serviciu care îţi oferă conectarea la internet şi reţele private pentru monitorizarea, controlul și automatizarea proceselor companiei tale.

Echipamentele aflate la distanţă sunt integrate cu procesele interne ale companiei şi comunică cu ajutorul comunicaţiilor M2M între ele fără intervenţia umană, iar tu poţi afla ce se întâmplă oricând, indiferent de locul în care te afli şi poţi lua rapid decizii importante pentru companie. Pentru a face acest lucru ai acoperire de date naţională de la Vodafone.

Beneficiezi de suportul tehnic necesar din partea oamenilor de vânzari, Marketing, IT şi Relaţii cu Clienţii.

Primeşti SIM-urile special concepute pentru aplicaţia M2M şi alegi tehnologia dorită pentru transferul de date: GPRS, 3G, HSDPA, apel dial-up GSM Data şi interogare SMS.

Abonamentele Vodafone M2M îţi oferă:

  • Tarif unic per SIM – include costul SIM, serviciul de date mobile M2M şi MB incluşi de trafic pentru fiecare SIM activat
  • Pachete suplimentare de SMS şi date în reţeaua naţională sau roaming
  • Tarifare per KB
  • APN (Acces Point Name) privat pentru fiecare dintre clienţii tăi, la cerere

În cazul în care deja eşti client Vodafone, pentru tarifele serviciului poţi contacta managerul de cont alocat companiei tale.

Dacă doreşti să primeşti o ofertă comercială, poţi contacta un consultant de vânzări, completând formularul de contact.

La noi găseşti soluţii wireless pentru:

Comerţul cu amănuntul

Administrezi de la distanţă automatele de vânzare şi punctele electronice mobile de vânzare (Mobile Electronic Point Of Sale) prin intermediul soluţiilor M2M. Diminuezi astfel pierderile şi creşti performanţa aparatelor tale.

Securitate şi supraveghere

Monitorizezi, controlezi şi utilizezi datele din sisteme de acces la distanţă pentru protecţia spaţiilor comerciale şi securitatea locuinţelor.

Telemetrie (contorizare si monitorizare)

Aduni informaţii fără a mai fi nevoie de deplasări pe teren. Soluţiile M2M sunt potrivite pentru contoarele cu taxare în parcări, contoarele industriale, controlul lifturilor, unităţilor de aerisire din imobile etc.