Se încarcă...

Net Dynamic

6 €
 (fără TVA)

6,5 €
 (fără TVA)

7 €
 (fără TVA)

7,5 €
 (fără TVA)

3GB

4GB

5GB

6GB

Internet național pe laptop şi tabletă

128 Kbps
Viteza maximă disponibilă după consumarea beneficiilor din abonament

SECURE NET
Gratuit pentru primele două luni
din abonament

Vodafone Tab Mini 7“

Pret rata: 2,5€ (fără TVA)

3 luni GRATUIT

0,3€/lună
după primele 3 luni

Net National

8 € (fără TVA)

8 GB

Internet național pe laptop şi tabletă

NET NELIMITAT
Prima lună din abonament

128 Kbps
Viteza maximă disponibilă după consumarea beneficiilor din abonament

SECURE NET
Gratuit pentru primele două luni
din abonament

Vodafone Smart TAB N8 10.1“

Pret rata: 5€ (fără TVA)

3 luni GRATUIT

0,8€/lună
după primele 3 luni

Viteza maximă estimată și promovată. Viteza maximă estimată și promovată  pentru serviciul de acces la internet mobil și se diferențiază pe tip de tehnologie, conform hărții de acoperire a rețelei Vodafone, disponibilă la adresa https://www.vodafone.ro/acoperire/. Vitezele maxime estimate pe fiecare tip de tehnologie pot avea următoarele valori:

Tehnologie 4G 3G 2G
Viteza descărcare (download) 225Mbps 32 Mbps 200 kbps
Viteza încărcare (upload) 50 Mbps 5 Mbps 200 kbps

Vitezele depind de parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate.

Informații complete

Ascunde Informații complete conținutul Ascunde Informații complete conținutul

Procedura de măsurare a vitezei. Măsurarea vitezei maxime estimate a serviciului de acces la internet se va realiza de către client utilizând mecanismul de monitorizare certificat de autoritatea națională de reglementare (ANCOM), disponibil pe www.netograf.ro cu respectarea următoarelor condiții cumulative:

  • achiziționarea unui Plan Tarifar / opțiuni care să ofere acces la viteza maximă estimată
  • utilizarea unui echipamentul terminal care să permită atingerea vitezei maxime estimate și care beneficiază de ultimele actualizări de software disponibile
  • nivel puternic de semnal care depinde de poziţia clientului în aria de acoperire a celulei (exemplu, pentru 4G: un nivel de receptor al semnalului (RSRP) mai mare de -85dBm și un nivel de calitate al semnalului (SINR) mai mare de 25 dB). Ex. de factori care pot influența negativ nivelul de semnal: caracteristicile geografice ale terenului, materialele de contrucție ale clădirilor, zone de subteran, conditii meteorologice severe, etc.
  • în timpul efectuarii testului de viteză, serviciul de acces la internet va fi folosit exclusiv în acest scop. Astfel, accesul la serviciul de date pentru orice alte aplicații sau programe existente pe echipamentul terminal va fi restricționat din meniul echipamentului terminal pe durata efectuării testului de viteză
  • număr minim de utilizatori activi deserviți de o celulă de comunicaţii radio. Circumstanțe de tipul: concerte, evenimente publice, trafic auto intens, sărbători legale, aglomerări de populație (ex. metrou, zona litoralului sau zona montană în sezon) vor duce la scaderea vitezei experimentate de Client

În cazul serviciului de acces la internet mobil, constatarea neconformităților: a) va fi realizată cu respectarea procedurii de măsurare menționată mai sus, b) va fi raportata la fiecare tip de tehnologie în parte (2G, 3G, 4G), c) va fi documentată și probată de către Client

Remedii. În cazul constatării de către Client a unor diferențe importante, permanente sau care se repetă la intervale regulate, în diferite zone geografice urbane si/sau rurale,  între performanța reală a vitezei și performanța indicată în contract, se vor acorda despăgubiri raportate la taxa lunară de abonament aferentă serviciului de acces la internet și durata neconformității.

Abonamentele Net Dynamic si Net National nu permit activarea serviciului de roaming. În cazul în care doreşti să beneficiezi de serviciul de roaming va trebui să soliciţi în prealabil înlocuirea abonamentului tău cu abonament deschis la serviciul de roaming.

Bonusul NET NELIMITAT ofera trafic nelimitat de internet mobil la viteza maxima disponibila indicata. Acesta se acordă o singură dată și este valabil 1 luna de la activare.

Abonamentele Net Fit si Net Traveler nu beneficiaza de bonusul NET NELIMITAT.

Viteze Internet pe laptop si tablet
Abonamentele beneficiază de trafic de Internet la viteze 4G+ de până la 225 Mbps download și 50 Mbps upload. Vitezele depind de parametri tehnici ai rețelei și de specificațiile tabletei sau modemului folosit și nu pot fi garantate.

Secure Net
Vodafone Secure Net este un serviciu unic în România care te protejează atunci când navighezi în rețeaua de Internet Vodafone. Tableta sau laptopul sunt protejate împotriva virușilor, fișierelor periculoase și a amenințărilor online.

Odată serviciul activat, dacă încerci să descarci un fișier periculos sau să navighezi pe un site dăunător, Secure Net va bloca accesul și te va notifica.

Secure Net este disponibil gratuit 2 luni de la activare pentru abonamentele Net Dynamic, Net National, Net Fit si Net Traveler. La expirarea perioadei promotionale tariful lunar este de 0,2 euro/luna.
Dezactivarea este gratuita si se face la cererea utilizatorului, prin:

  • apel la *777
  • în magazine sau prin apelarea specialistului de cont

Dezactivarea va avea loc din luna urmatoare celei in care a fost solicitata.

Poti gasi mai multe detalii despre serviciul Vodafone Secure Net, pachetele disponibile si facilitatile oferite accesand site-ul Vodafone aici.

Aria de acoperire a serviciilor
Accesul la viteza 4G+ este posibil în zona de acoperire a reţelei 4G+, împreună cu un echipament compatibil şi un SIM 4G+. Poti gasi mai multe detalii despre aria de acoperire a serviciilor aici.

Trafic national de Internet
Unitatea minima de contorizare a traficului de date este de 100 Kb.

Traficul initial inclus in abonamentele Net Dynamic, Net National, Net Fit si Net Traveler este valabil pentru o luna si nu se raporteaza. La consumarea traficului initial lunar inclus in abonament, utilizatorul ce acceseaza Internetul prin intermediul unui browser va fi redirectionat catre o pagina in care este notificat de atingerea limitei de consum.

Valoarea abonamentului Net Dynamic se modifica in functie de consumul lunar de date. La atingerea pragului maxim de date, viteza traficului de date pentru abonamentul Net Dynamic va fi de pana la 128 Kbps pentru download, respectiv pana la 64 Kbps pentru upload, urmand sa revina la valorile initiale incepand cu urmatoarea luna de facturare.

Pentru abonamentele Net National, Net Fit si Net Traveler traficul national efectuat după depăşirea traficului inițial lunar nu este taxat. Viteza maxima pentru traficul suplimentar este de până la 128 Kbps download, respectiv 64 Kbps upload.

Roaming
Conform Regulament UE 531/2012 si Regulament UE 2016/2286, beneficiile naționale din abonamentele Net Fit si Net Traveler cu acces la roaming, pot fi utilizate și în tarile din S.E.E. (Uniunea Europeană, Islanda, Lichtenstein, Norvegia- Zona 1), cu aplicarea Politicii de Utilizare Rezonabilă a Serviiciilor de Roaming reglementate si a limitei pentru consumul de date in roaming SEE (detalii in documentul CCP 2 si TCG). La depasirea traficului inclus in roaming, se aplică tarifele standard efectuate în roaming. Pentru mai multe detalii privind aceste tarife consultați site-ul Vodafone aici.

Activarea serviciului de roaming nu se face automat, ci în magazine sau prin apel la *777, în urma evaluării riscului financiar.

Detalii pe www.vodafone.ro/business

SMS
Abonamentele Net Dynamic, Net National, Net Fit si Net Traveler permit trimiterea de SMS-uri, atat in retele nationale cat si internationale. Tarifele aplicabile pot fi consultate aici.

Informatii legale
În cazul încetării Contractului înainte de expirarea perioadei minime contractuale se pot percepe despăgubiri – detalii în art. 10 din Termenii și condițiile generale, care poate fi accesat aici.

Informații despre procedurile de măsurare și gestionare a traficului de internet pot fi accesate aici.

Informațiile despre politica de utilizare a serviciilor pot fi consultate aici.

Informațiile complete despre termenii și procedurile legale, contractul cadru și condițiile de furnizare a serviciilor pot fi consultate aici.

Alte precizari importante
Echipamentele achizitonate impreuna cu abonamentele Net Dynamic, Net National, Net Fit si Net Traveler pot fi folosite doar în rețeaua Vodafone.

Beneficiile incluse în abonamente nu se reportează. Beneficiile incluse în opţiuni promoţionale sau bonusuri se vor consuma înaintea beneficiilor incluse în abonament.

Conform art. 2.1 din Termeni și condiții generale pentru persoane juridice, Vodafone oferă acces la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 în mod nelimitat și gratuit cu condiţia introducerii unei cartele SIM în telefonul mobil (cartela SIM nu trebuie să fie autentificată în reţea). Apelul către numărul 112 implică și transmiterea informaţiilor de localizare a apelantului.

Abonamentele Net Dynamic, Net National, Net Fit si Net Traveler permit efectuarea de apeluri telefonice pe internet (VoIP).

Prețurile serviciilor sunt exprimate in Euro si nu includ TVA.

Perioada contractuala minima
Oferta este valabilă pentru contractele noi sau reînnoirile de contract încheiate pe 1 sau 2 ani.

Dispozitivele Vodafone Connect USB Speed 6 oferit pentru abonamentul Net Dynamic si Vodafone Hotspot R216 LTE oferit pentru abonamentele Net National, Net Fit si Net Traveler sunt gratuite doar pentru contractele noi sau reînnoirile de contract încheiate pe 2 ani.

Perioada de valabilitate a ofertei comerciale

Oferta promoțională este valabilă până la 28 februarie 2018, în limita stocului disponibil