Se încarcă...

Asistență

Înapoi

Digital TV

 
Ce presupune televiziunea digitala din punct de vedere al echipamentelor ce ar trebui instalate?

Televiziunea digitala presupune montarea unui mediabox (a unui decodor digital) la televizorul tau.

In functie de mediaboxul pe care il alegi, vei putea beneficia de calitatea HD a imaginilor cu mediaboxul HD, de posibilitatea de inregistrare si redare a emisiunilor preferate cu mediaboxul DVR, sau amandoua, daca achizitionezi mediaboxul DVR-HD.

 
 
   
Ce tip de televizoare sunt compatibile cu TV Digital?

Serviciul TV Digital de la Vodafone poate fi receptionat pe toate televizoarele prevazute cu mufa SCART, RCA sau mufa HDMI.

 
 
   
Ce este un mediabox (Set Top box)?

Mediaboxul (Set Top box-ul) este aparatul pe care il vei achizitiona odata cu pachetul de televiziune ales si fara de care nu ai putea avea acces la serviciile noastre de televiziune digitala.

 
 
   
Se poate receptiona Vodafone Digital TV pe un televizor cu receiver built-in, fara a mai folosi mediaboxul?

Nu se poate receptiona Vodafone Digital TV pe receiverul built-in al televizorului ci doar pe receiver-ul achizitionat impreuna cu un abonament de televiziune digitala de la Vodafone.

 
 
   
La cate televizoare pot receptiona serviciul digital?

Serviciul digital se poate receptiona la televizorul la care se monteaza mediaboxul. La cumpararea oricarui produs de televiziune digitala este necesar sa achizitionezi unul din mediaboxurile noastre. Vodafone iti ofera de asemenea posibilitatea de a achizitiona cu chirie inca unul sau doua mediaboxuri pe acelasi abonament.

 
 
   
La cate televizoare pot receptiona serviciul digital?

DVR (prescurtarea de la "Digital Video Recording") este optiunea prin care poti inregistra in format digital emisiunile TV preferate, fara a mai avea nevoie de alt aparat in afara mediabox-ului UPC. Cu ajutorul DVR-ului poti opri emisiunile TV, poti vedea imediat o reluare, derula inainte spre o scena favorita inregistrata sau observa in detaliu o secventa cu incetinitorul. Poti inregistra peste 60 de ore cu emisiunile tale favorite ca sa le revezi de cate ori vrei.

 
 
   
Memoria mediaboxului cu DVR va diferi in functie de abonamentul/ produsul ales?

Mediaboxul cu DVR este acelasi (160 GB spatiu de stocare, 65 ore de inregistrare) pentru toate abonamentele si pachetele cu DVR.

 
 
   
Se poate ca informatia de pe DVR sa fie transferata pe alt suport de stocare de date (hard disk, CD, stick USB)?

Nu. Informatia inregistrata cu ajutorul cu ajutorul DVR-ului nu poate fi transferata pe alte dispozitive externe de stocare de date.

 
 
   
Ce inseamna HDTV (televiziune HD)?

HD este abrevierea de la High Definition (Inalta Definitie), una dintre cele mai importante inovatii tehnologice din domeniul televiziunii din ultimii 50 de ani. HD inseamna imagini extraordinar de clare, culori vii si o imbogatire a detaliului de pana la 5 ori fata de standardul obisnuit, iar sunetul surround desavarseste experienta vizionarii. Intrucat tehnologia a fost dezvoltata recent, transmisiunile in High Definition pot fi receptionate doar cu echipamente compatibile HD si cu televizoare de ultima generatie, LCD sau Plasma.

 
 
   
Cum pot receptiona televiziunea HD?

Pentru a vedea HD, trebuie sa te abonezi la acest serviciu - vei primi un receptor/ mediabox DVR + HD de la Vodafone si nu in ultimul rand, trebuie sa ai un televizor compatibil - LCD sau Plasma TV cu rezolutie minima 720p (1280x720) si intrare HDMI.