Se încarcă...

Asistență

Înapoi

Wi-Fi

 
Care este adresa IP de accesare a WebWizard-ul pentru configurarea modemului WiFi?

Pentru a accesa interfata de administrare a modemului WiFi tasteaza intr-un browser urmatoarea adresa IP si apasa Go: http://192.168.1.1.

 
 
   
Care este raza de actiune a antenei wireless?

Distanta teoretica in interior este de 100ft = 30.48 m iar in exterior 300 ft = 91.44 m.

 
 
   
Cate telefoane pot folosi prin intermediul modemului WiFi?

Prin contract ti se aloca un singur numar de telefon. Telefonul se conecteaza la portul 1 (unul din cele doua colorate gri).

 
 
   
Cum se poate dezactiva modulul Wireless?

Dezactivarea modulului Wireless se face urmand pasii de mai jos: Acceseaza tab-ul Setup din pagina de configurare a modemului

Click pe Wireless – Basic

Din campul Access Point selecteaza Disabled

 
 
   
Cum se poate configura parola de acces pe echipament?

Foloseste tab-ul Basic Settings – Password Settings pentru a restrictiona accesul persoanelor neautorizate la conexiunea ta de internet.

Pentru a configura parola de acces urmeaza pasii de mai jos:

  • Scrie parola dorita in campul Password
  • Rescrie acceasi parola in campul Re-type Password
  • Click pe butonul Apply
 
 
   
Cum caut conexiunea wireless?

Se selecteaza butonul de START apoi optiunea Control Panel si Network Connections. Se selecteaza cu dublu click optiunea Wireless Network Connections pentru a se indentifica retelele wireless.

 
 
   
Nu functioneaza conexiunea wireless

Pentru buna functionare a conexiunii wireless trebuie sa dezactivezi firewall-ul de la antivirusul pe care il ai instalat pe PC-ul tau.

 
 
   
Dupa instalarea modemului wireless, mi se cere o parola cand incerc sa ma conectez la internet

Parola de care ai nevoie se afla pe spatele modemului wireless instalat in locatia ta. Atentie! Nu este nevoie sa introduci decat parola nu si user-ul (SSID) pentru a te putea conecta la internet.

 
 
   
Cate calculatoare pot conecta la modemul WiFi?

Teoretic, numarul maxim de echipamente ce sunt suportate de modem este 254, oricare ar fi echipamentele conectate, fie ele cu fir sau fara. Este recomandat insa un numar mult mai mic de echipamente conectate a obtine performanta optima a retelei interne.

Prin fir se pot conecta pana la 4 calculatoare iar wireless pana la 249, cu precizarea ca performantele retelei sunt invers proportionale cu numarul echipamentelor.