Se încarcă...

Asistență

Înapoi

Coduri de siguranță

 
Cum dezactivez codul PIN?

Pentru dezactivare accesează meniul telefonului > Setări telefon > Setări de siguranţă/ Securitate. Aici vei găsi opţiunea pentru dezactivarea codului PIN. Dacă ai nevoie de manualul telefonului tău accesează acest link.

 
 
   
La ce îmi foloseşte codul BPUK?

Codul BPUK este foarte important întrucât are legătură cu tranzacţiile tale bancare. Îl primeşti împreună cu cartela SIM şi îţi este necesar în cazul în care introduci de 3 ori greşit codul BPIN şi nu mai poţi accesa serviciile bancare.

 
 
   
Ce trebuie să fac dacă mi-am blocat codul PIN?

Dacă introduci codul PIN de 3 ori greşit, telefonul îţi va cere codul PUK pentru deblocare. Primeşti codul PUK la cumpărare, împreună cu SIM-ul, dar dacă nu mai ai cartela iniţială, poţi afla codul PUK :

  • din contul tău My Vodafone, secţiunea Administrare utilizator >Codul meu PUK
  • dacă apelezi *222, apoi spui ghidului Andreea"vreau codul puk". Vei avea nevoie de parola de încărcare/puncte de loialitate. Parola iniţială este formată din ultimele 4 cifre din codul fiscal al societăţii.
 
 
   
La ce îmi foloseşte codul PIN2?

Codul PIN2 te ajută să îţi setezi anumite restricţii în telefon, cum ar fi o limită de cost. Astfel, de fiecare dată când vrei să faci în telefon o setare legată de securitate, ţi se cere codul PIN2. Primeşti codul PIN2 la cumpărare, împreună cu cartela SIM.

 
 
   
Ce trebuie să fac dacă mi-am blocat codul PIN2?

Dacă introduci codul PIN2 de 3 ori greşit, telefonul îţi va cere codul PUK2 pentru deblocare. Poţi afla codul PUK2 prin apel gratuit la *222 și ii spui ghidului Andreea „Vreau să aflu codul puk doi”.

 
 
   
Ce pot face dacă mi-am blocat SIM-ul - codul PUK?

În situația în care ai blocat SIM-ul - codul Puk, este necesar să te deplasezi în cel mai apropiat magazin Vodafone pentru a face o schimbare de SIM.