Se încarcă...

Asistență

Înapoi

Cum pot porta un număr în reţeaua Vodafone?

Pentru a porta un număr în rețeaua Vodafone te rugăm mai întâi să verifici ce obligaţii contractuale ai faţă de operatorul curent.

Portabilitatea numărului tău de telefon în altă reţea implică terminarea contractului încheiat de tine cu Operatorul Donor. Vei înceta contractul conform clauzelor de reziliere pe care le regăseşti în acesta.

După ce ai verificat acest lucru și totul este in regula, te așteptăm în cel mai apropiat magazin Vodafone!

La încetarea contractului de servicii cu furnizorul iniţial, vei semna un nou contract, o cerere de portare şi vei prezenta ultima factură de servicii emisa de operatorul respectiv

Este important să reţii că vei completa o cerere de portare pentru fiecare tip de serviciu activ în momentul portarii: servicii de telefonie voce mobila sau servicii de telefonie voce fixă.

Pentru portarea mai multor numere individuale, vei completa o singură cerere în care specifici dacă doreşti ca portarea să fie realizată parţial, numai pentru o parte din numerele incluse în cerere sau pentru o întreagă tranşă de numere.

Pentru portarea mai multor numere fixe din locaţii diferite, trebuie completată câte o cerere pentru fiecare locaţie.

Pentru a-ţi porta numărul în reţeaua Vodafone, va trebui să completezi o cerere de portare.

Acum tu trebuie doar să aștepți. De confirmarea portării ne ocupăm noi!

Conform reglementărilor ANC, portarea se realizează în 3 zile lucrătoare. Totuşi, există cazuri când, din motive tehnice, procesul se poate extinde la 25 de zile lucrătoare.