Se încarcă...

Asistență

Înapoi

Top 10 întrebări

 
În cât timp pot recupera garanţia depusă?

După 6 luni de la depunere, în cazul în care în acest timp contul nu a avut restricţii sau deconectări pe motiv de neplată. Singurele situaţii în care se va restitui garanţia înainte de cele 6 luni sunt:

  • rezilierea numărului pentru care ţi s-a cerut garanţia,
  • dezactivarea serviciului pentru care ţi s-a cerut garanţia.

După înregistrarea cererii, restituirea se face în termen de 8-12 zile lucrătoare.

 
 
   
Cum îmi pot recupera garanţia depusă acum 6 luni?
  • returnare prin transfer în contul de plăţi în termen de 3 zile lucrătoare de la înregistrarea cererii în scris, semnată şi ştampilată, şi trimisă prin fax la 0372.021475.
  • returnare în contul tău bancar în termen de 8-12 zile lucrătoare de la înregistrarea cererii. Pentru aceasta va fi nevoie să trimiţi prin fax la numărul 0372.021475 o cerere semnată şi ştampilată care să conţină contul IBAN, banca şi sucursala la care ai deschis contul. Te rugăm să trimiţi IBAN-ul după forma nouă - cu 24 de caractere şi prefixul RO – deoarece, în caz contrar, cererea nu va putea fi procesată.
 
 
   
Este necesar să mai activez factura după crearea contului MyVodafone?

Da. Dacă doreşti activarea acesteia accesează secţiunea My Vodafone > Factură > Factură electronică și apasă butonul Activează factura electronică.

 
 
   
Cine poate opta pentru factura electronică?

Contul se poate înregistra atât pentru persoane fizice, cât şi juridice. În cazul în care ai mai multe numere de telefon pe acelaşi cod de abonat este necesar să creezi un singur cont My Vodafone pe baza numărului principal de pe cont. Astfel, se va activa factura electronică pentru toate numerele active pe acelaşi cod de abonat.

 
 
   
Factura PDF din MyVodafone are valoare fiscală? Poate fi folosită în contabilitatea firmei?

Doar dacă ai optat pentru factura electronică. Dacă nu ţi-ai dat încă acordul pentru renunţarea la factura tipărită, poţi face acest lucru accesând secţiunea My Vodafone > Factură > Factură electronică și apasând butonul Activează factura electronică.

 
 
   
Dacă am optat pentru factura electronică din My Vodafone, cum voi primi factura?

Pe e-mail, în fiecare lună. Vei primi doar prima pagină a facturii, care are valoare fiscală.

 
 
   
Cum pot primi factura fiscală pe e-mail?

Accesează secţiunea My Vodafone > Factură > Factură electronică și apasă butonul Activează factura electronică. Începând cu următoarea factură vei primi un e-mail care va conține prima pagină a facturii în format PDF. Fișierul PDF va fi semnat electronic.

Accesează acum meniul Factură electronică pentru activarea facturii electronice.

 
 
   
Pot primi informații detaliate despre factură prin mail?
 
 
   
Ce pot face daca primesc factura cu întârziere sau nu o primesc deloc?
  • Anunţă situaţia la *222 Departamentul de Relaţii cu Clienţii, spunându-i ghidului Andreea spre exemplu „Vreau să știu de ce nu primesc factura acasă”;
  • Activează-ți factura electronică accesând secţiunea My Vodafone > Factură > Factură electronică și apasă butonul Activează factura electronică. Astfel, ai acces la factură în maxim 24 de ore de la emiterea ei şi o poţi înregistra şi în contabilitate;
 
 
   
Cum intru în posesia banilor de pe factura negativă pe care am primit-o după renunţarea la abonament?

Poţi solicita returnarea banilor prin apel la *222 Departamentul de Relaţii cu Clienţii și spunând solicitarea ta ghidului Andreea, spre exemplu „Vreau să recuperez banii achitați suplimentar.

Transferul efectiv se va face pe baza unei solicitări în scris, semnată şi ştampilată, în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la depunere. Suma se poate returna într-un cont bancar ce aparţine societăţii sau se poate transfera într-un alt cont activ de la Vodafone iar solicitarea trebuie făcută în maxim 3 ani de la închiderea abonamentului.