RED Infinity 25

RED Infinity 25

Vodafone
Vodafone

25EUR / lună

  • NELIMITAT internet 5G
  • 9,34 GB în roaming SEE
  • NELIMITAT minute și SMS-uri în orice rețea națională și în roaming SEE
  • NELIMITAT minute internaționale
  • Prioritate în call center și magazine
  • Beneficii parteneri

Detaliile abonamentului

Internet

NELIMITAT internet national. Accesul la viteza 5G este posibil în zona de acoperire a reţelei 5G, împreună cu un telefon compatibil. Informații despre procedurile de măsurare și gestionare a traficului de internet pot fi accesate aici.

9.34 GB în roaming SEE – Spațiul Economic European (Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Gibraltar, Grecia, Guadelupa, Guyana Franceză, Insulele Reunion, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria).

Viteze Internet pe mobil

Abonamentele oferă internet pe mobil național nelimitat ce permite acces la tehnologia 5G. Viteza maximă estimată si promovată pentru tehnologia 5G este de până la 500Mbps download și 50 Mbps upload. Vitezele depind de parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate. Pentru procedura de măsurare a vitezei de internet, utilizând mecanismul de monitorizare certificat de ANCOM, și pentru remedii în cazul constatării unor diferențe importante între performanța reală a vitezei și performanța indicată în contract poți găsi detalii aici.

Roaming în Spațiul Economic European (SEE): Abonamentele RED oferă acces la serviciul de Roaming în Spațiul Economic European. Conform Regulament UE 531/2012 și Regulament UE 2016/2286, beneficiile naționale (minute, SMS-uri, MB) pot fi utilizate și în țările SEE, cu aplicarea Politicii de Utilizare Rezonabilă a Serviicilor de Roaming reglementate și a limitei pentru consumul de Internet în roaming SEE. După depășire se aplică Suprataxa reglementată și/sau tariful național la depășire. Pentru fiecare abonament se poate verifica volumul de Internet disponibil în roaming conform formulei de calcul de aici.Informații despre procedurile de măsurare și gestionare a traficului de internet pot fi accesate aici.

Optiunea Smart Travel

Cu opțiunea Smart Travel (inclusa in abonamentul RED Infinity 25) te bucuri de 100 minute inițiate catre Romania/primite și 1 GB în roaming în Australia, Canada, Elveția, India, Indonezia, Israel, Japonia, Kenya, USA, Singapore, Tailanda, Turcia, Vietnam. Tarifele la depășirea beneficiilor incluse, precum și cele pentru SMS trimis și apel efectuat către alte zone sunt standard și se pot verifica pe www.vodafone.ro/roaming.

Secure Net - 2 luni gratuit

Cu Secure Net, traficul tău de Internet în rețeaua națională Vodafone este protejat antivirus, antiphising, antimalware și împotriva website-urilor dăunatoare. Poți dezactiva oricând serviciul din contul tău MyVodafone. La expirarea perioadei promoționale, tariful lunar este 0,40€/lună (TVA inclus).