*3333
Apelează
GRATUIT
Hai să alegem împreună
cea mai bună ofertă pentru tine

RED 10

RED 10

Vodafone
Vodafone

10EUR / lună

  • NELIMITAT minute și 250 SMS-uri în orice rețea națională și în roaming SEE
  • 15 GB internet, din care 3,73 GB în roaming SEE
  • 400 minute internaţionale
  • NELIMITAT Social Media & Chat

Detaliile abonamentului

Internet

15 GB internet pe mobil, din care 3.73 GB în roaming SEE – Spațiul Economic European (Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Gibraltar, Grecia, Guadelupa, Guyana Franceză, Insulele Reunion, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria).

Viteze Internet pe mobil

  • Abonamentele beneficiază de trafic de internet la viteze 4G, viteză maximă estimată si promovată de până la 225 Mbps download și 50 Mbps upload. Vitezele depind de parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate. Pentru procedura de măsurare a vitezei de internet, utilizând mecanismul de monitorizare certificat de ANCOM, și pentru remedii în cazul constatării unor diferențe importante între performanța reală a vitezei și performanța indicată în contract poți găsi detalii aici.

Roaming în Spațiul Economic European (SEE) : Abonamentele RED oferă acces la serviciul de Roaming în Spațiul Economic European. Conform Regulament UE 531/2012 și Regulament UE 2016/2286, beneficiile naționale (minute, SMS-uri, MB) pot fi utilizate și în țările SEE, cu aplicarea Politicii de Utilizare Rezonabilă a Serviicilor de Roaming reglementate și a limitei pentru consumul de Internet în roaming SEE. După depășire se aplică Suprataxa reglementată și/sau tariful național la depășire. Pentru fiecare abonament se poate verifica volumul de Internet disponibil în roaming conform formulei de calcul de aici.

NELIMITAT Social Media & Chat

  • Trafic de internet în aplicațiile și website-urile de Social Media media & chat (Facebook, Facebook Messenger, Instagram, Whatsapp, Pinterest, Twitter, Tumblr și Viber
  • Lista aplicațiilor și website-urilor este dinamică, putând suferi modificări
  • Traficul efectuat prin accesarea linkurilor externe din aplicațiile și website-urile de audio sau video streaming și Social Media media nu este inclus.
  • Pentru a beneficia de ofertă, îți manifești acordul privind prelucrarea Internetlor de trafic. Utilizarea opțiunilor este permisă pentru nevoile tale proprii.

Secure Net - 2 luni gratuit. Cu Secure Net, traficul tău de Internet în rețeaua națională Vodafone este protejat antivirus, antiphising, antimalware și împotriva website-urilor dăunatoare. Poți dezactiva oricând serviciul din contul tău MyVodafone. La expirarea perioadei promoționale, tariful lunar este 0,40€/lună (TVA inclus).